reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam sie w 19dc i 5dp. Brzuch dalej pobolewa i wczoraj jajnik nawet bolal,piersi swedza a co gorsza syfki na twarzy mi wyskoczyly:/ Ogolnie jakos mi 'wydymalo' brzuch.
Jak mi sie w tym cyklu nie uda to chyba dostane do glowy i wyladuje u psychiatry...

To już blisko. W którym dpo planujesz testować?

Witam się rowniez. U mnie dzis 26dc. chcialabym juz testowac ze to nie moze byc juz o tydzien pozniej;p Czuje się w sumie normalnie nie mam zadnych przeczuc... nic mi nie dolega, biegunka ustala wreszcie;p @Kasienka3b trzymam kciuki! oby rzucily sie II kreseczki u wszystkich oczekujacych na nie przyjscie @.

Też chcę, by było już tydzień później! Będę wtedy po terminie @.

reklama
Witam się i ja. Mieliśmy narazie odpuścić starania ale wczoraj nas poniosło w 12dc. Owulkę zgodnie z apk mam mieć w niedzielę ale jajnik już wczoraj mnie kuł. Myślicie że coś z tego będzie?

Tadam! Oj, potrafisz stopniować napięcie :D.
A mierzysz temperaturę? Ja ostatnio odkryłam, że nie tylko pokazuje, czy była owu i kiedy dokładnie, czy progesteron jest na odpowiednim poziomie, to jeszcze zapowiada okres przez spadek. Rewelacja. Dzięki niej w tym cyklu się nie nakręcam na ciążę. Mam 26 dc, ostatnio cykle miałam po 25 dni, ale wykres jasno mówi, że cykl będzie około 30-32 dniowy. Naprawdę polecam mierzenie. No, ale mam nadzieję, że już nie będzie potrzebne! Kciuki!!!
Nie mierze, test muszę kupić a ja przed pracą nie mam ochoty nigdzie jechać a po pracy to już w ogóle. W sobotę mam wolne więc poczekam. Bo jeśli ma przyjść okres to przyjdzie, a jak ma być ciąża to będzie. :p

@KatiNails też po synku mam trochę neutralnych, jeśli okaże się że jednak córka to boję się o to że wpadnę w szał zakupowy A mój mąż nie uwierzy:D:o a Ty już widzę prawie na wylocie:)

O jedyny dziwny objaw to boli mnie ścięgno w pachwinie nie mogę usiąść po turecku czy tam nogi dobrze postawić. A nic sobie nie zrobiłam. :p

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! !! Ja dzisiaj dostalam podwyżkę w pracy wiec humor dopisuje, więcej pieniążków jak najbardziej się teraz przyda! :-D teraz by wszystko dobrze było z maleństwem w poniedziałek wizyta u ginekologa, na pierwsze usg chyba pójdę prywatnie :)

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! !! Ja dzisiaj dostalam podwyżkę w pracy wiec humor dopisuje, więcej pieniążków jak najbardziej się teraz przyda! :-D teraz by wszystko dobrze było z maleństwem w poniedziałek wizyta u ginekologa, na pierwsze usg chyba pójdę prywatnie :)
A ja czekam na podwyżkę, poszliśmy się upomnieć z narzeczonym o podwyżkę. Dla porównania moja koleżanka z działu ogrodniczego ma ponad stowe większą wypłatę gdzie robi mniej ode mnie. A już o dziale mojego narzeczonego nic nie mówię... Robi na budowlance, jest ich tam trzech chłopów z czego mój ma zadawane więcej roboty bo koordynator za niego ręczy bo wie, że zrobi robotę. Kierownika mamy nie ciekawego, mam nadzieję, że jego zastępca z nim porozmawia na temat naszych stawek bo to bardzo nie sprawiedliwe.

reklama
A ja czekam na podwyżkę, poszliśmy się upomnieć z narzeczonym o podwyżkę. Dla porównania moja koleżanka z działu ogrodniczego ma ponad stowe większą wypłatę gdzie robi mniej ode mnie. A już o dziale mojego narzeczonego nic nie mówię... Robi na budowlance, jest ich tam trzech chłopów z czego mój ma zadawane więcej roboty bo koordynator za niego ręczy bo wie, że zrobi robotę. Kierownika mamy nie ciekawego, mam nadzieję, że jego zastępca z nim porozmawia na temat naszych stawek bo to bardzo nie sprawiedliwe.
No to faktycznie nie w porządku. .. A u prywaciarza robicie? Bo jak tak to najgorzej, ja mam to szczęście, że pracuje w panstwowce, wiec podwyżki co rok, 13stka i wczasy pod gruszą mam :) chce normalnie urlop wybrać teraz w sierpniu, żeby jeszcze dodatkowe pieniążki dostać :) i po urlopie juz myślę żeby na l4 iść :)

Do góry