reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam sie w 19dc i 5dp. Brzuch dalej pobolewa i wczoraj jajnik nawet bolal,piersi swedza a co gorsza syfki na twarzy mi wyskoczyly:/ Ogolnie jakos mi 'wydymalo' brzuch.
Jak mi sie w tym cyklu nie uda to chyba dostane do glowy i wyladuje u psychiatry...

To już blisko. W którym dpo planujesz testować?

Witam się rowniez. U mnie dzis 26dc. chcialabym juz testowac ze to nie moze byc juz o tydzien pozniej;p Czuje się w sumie normalnie nie mam zadnych przeczuc... nic mi nie dolega, biegunka ustala wreszcie;p @Kasienka3b trzymam kciuki! oby rzucily sie II kreseczki u wszystkich oczekujacych na nie przyjscie @.

Też chcę, by było już tydzień później! Będę wtedy po terminie @.

reklama
Witam się i ja. Mieliśmy narazie odpuścić starania ale wczoraj nas poniosło w 12dc. Owulkę zgodnie z apk mam mieć w niedzielę ale jajnik już wczoraj mnie kuł. Myślicie że coś z tego będzie?

Tadam! Oj, potrafisz stopniować napięcie :D.
A mierzysz temperaturę? Ja ostatnio odkryłam, że nie tylko pokazuje, czy była owu i kiedy dokładnie, czy progesteron jest na odpowiednim poziomie, to jeszcze zapowiada okres przez spadek. Rewelacja. Dzięki niej w tym cyklu się nie nakręcam na ciążę. Mam 26 dc, ostatnio cykle miałam po 25 dni, ale wykres jasno mówi, że cykl będzie około 30-32 dniowy. Naprawdę polecam mierzenie. No, ale mam nadzieję, że już nie będzie potrzebne! Kciuki!!!
Nie mierze, test muszę kupić a ja przed pracą nie mam ochoty nigdzie jechać a po pracy to już w ogóle. W sobotę mam wolne więc poczekam. Bo jeśli ma przyjść okres to przyjdzie, a jak ma być ciąża to będzie. :p

@KatiNails też po synku mam trochę neutralnych, jeśli okaże się że jednak córka to boję się o to że wpadnę w szał zakupowy A mój mąż nie uwierzy:D:o a Ty już widzę prawie na wylocie:)

O jedyny dziwny objaw to boli mnie ścięgno w pachwinie nie mogę usiąść po turecku czy tam nogi dobrze postawić. A nic sobie nie zrobiłam. :p

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! !! Ja dzisiaj dostalam podwyżkę w pracy wiec humor dopisuje, więcej pieniążków jak najbardziej się teraz przyda! :-D teraz by wszystko dobrze było z maleństwem w poniedziałek wizyta u ginekologa, na pierwsze usg chyba pójdę prywatnie :)

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! !! Ja dzisiaj dostalam podwyżkę w pracy wiec humor dopisuje, więcej pieniążków jak najbardziej się teraz przyda! :-D teraz by wszystko dobrze było z maleństwem w poniedziałek wizyta u ginekologa, na pierwsze usg chyba pójdę prywatnie :)
A ja czekam na podwyżkę, poszliśmy się upomnieć z narzeczonym o podwyżkę. Dla porównania moja koleżanka z działu ogrodniczego ma ponad stowe większą wypłatę gdzie robi mniej ode mnie. A już o dziale mojego narzeczonego nic nie mówię... Robi na budowlance, jest ich tam trzech chłopów z czego mój ma zadawane więcej roboty bo koordynator za niego ręczy bo wie, że zrobi robotę. Kierownika mamy nie ciekawego, mam nadzieję, że jego zastępca z nim porozmawia na temat naszych stawek bo to bardzo nie sprawiedliwe.

reklama
A ja czekam na podwyżkę, poszliśmy się upomnieć z narzeczonym o podwyżkę. Dla porównania moja koleżanka z działu ogrodniczego ma ponad stowe większą wypłatę gdzie robi mniej ode mnie. A już o dziale mojego narzeczonego nic nie mówię... Robi na budowlance, jest ich tam trzech chłopów z czego mój ma zadawane więcej roboty bo koordynator za niego ręczy bo wie, że zrobi robotę. Kierownika mamy nie ciekawego, mam nadzieję, że jego zastępca z nim porozmawia na temat naszych stawek bo to bardzo nie sprawiedliwe.
No to faktycznie nie w porządku. .. A u prywaciarza robicie? Bo jak tak to najgorzej, ja mam to szczęście, że pracuje w panstwowce, wiec podwyżki co rok, 13stka i wczasy pod gruszą mam :) chce normalnie urlop wybrać teraz w sierpniu, żeby jeszcze dodatkowe pieniążki dostać :) i po urlopie juz myślę żeby na l4 iść :)

Do góry