reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No i mamy 30dc, @ nie widać. [emoji1] Robi się ciekawie. [emoji1]

TESTUJ! Co ci szkodzi :*

U mnie 17dc - syf na ryju wyszedł. Wczoraj jak się przyjrzałam obu testom z DL to wczorajszy wydał mi się jaśniejszy już ciut. Zobaczymy co pokaże dzisiejszy. Wg wszelkich apek i ich statystyk owu jutro, ale cos czuje że już po wszystkim. Dziś tylko z rana kłucie w prawym jajniku i ten syf.
I tyle. Tempka o 0,3 w gore! (Rośnij mała!!!)

No i mamy 30dc, @ nie widać. :D Robi się ciekawie. :D
Tadam! Oj, potrafisz stopniować napięcie :D.
A mierzysz temperaturę? Ja ostatnio odkryłam, że nie tylko pokazuje, czy była owu i kiedy dokładnie, czy progesteron jest na odpowiednim poziomie, to jeszcze zapowiada okres przez spadek. Rewelacja. Dzięki niej w tym cyklu się nie nakręcam na ciążę. Mam 26 dc, ostatnio cykle miałam po 25 dni, ale wykres jasno mówi, że cykl będzie około 30-32 dniowy. Naprawdę polecam mierzenie. No, ale mam nadzieję, że już nie będzie potrzebne! Kciuki!!!

Hej, po przerwie :)
Mam za sobą ciążę biochemiczną, jeszcze na świeżo jestem. Nie utrzymałam... bo leki neurologiczne. Od kilku dni biorę coś innego i walczę z silnymi bólami głowy. Narazie trzeci dc, @ trwa, mam nadzieję na spokojnie się starać już od tego cyklu. Zafasolkowanym gratuluję :) @Migdalove za Ciebie mocno trzymam kciuki !

Witam sie w 19dc i 5dp. Brzuch dalej pobolewa i wczoraj jajnik nawet bolal,piersi swedza a co gorsza syfki na twarzy mi wyskoczyly:/ Ogolnie jakos mi 'wydymalo' brzuch.
Jak mi sie w tym cyklu nie uda to chyba dostane do glowy i wyladuje u psychiatry...

Cześć dziewczyny, wpadam na szybko... dzis 21 dc, bole podbrzusza ciagle od owu, ale przy endometrium 6 mm to sobie mogę o ciazy pomarzyc :(
także dostane @ w przyszłym tygodniu i OFICJALNIE rozpoczynamy na nowo starania! Czyli po odczekaniu dwoch cykli po łyżeczkowaniu.
Aniolem cierpliwosci nie jestem, wiec wiecej czekania nie wytrzymam :D

reklama
Witam się rowniez. U mnie dzis 26dc. chcialabym juz testowac ze to nie moze byc juz o tydzien pozniej;p Czuje się w sumie normalnie nie mam zadnych przeczuc... nic mi nie dolega, biegunka ustala wreszcie;p @Kasienka3b trzymam kciuki! oby rzucily sie II kreseczki u wszystkich oczekujacych na nie przyjscie @.

Do góry