reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No i mamy 30dc, @ nie widać. [emoji1] Robi się ciekawie. [emoji1]

TESTUJ! Co ci szkodzi :*

U mnie 17dc - syf na ryju wyszedł. Wczoraj jak się przyjrzałam obu testom z DL to wczorajszy wydał mi się jaśniejszy już ciut. Zobaczymy co pokaże dzisiejszy. Wg wszelkich apek i ich statystyk owu jutro, ale cos czuje że już po wszystkim. Dziś tylko z rana kłucie w prawym jajniku i ten syf.
I tyle. Tempka o 0,3 w gore! (Rośnij mała!!!)

No i mamy 30dc, @ nie widać. :D Robi się ciekawie. :D
Tadam! Oj, potrafisz stopniować napięcie :D.
A mierzysz temperaturę? Ja ostatnio odkryłam, że nie tylko pokazuje, czy była owu i kiedy dokładnie, czy progesteron jest na odpowiednim poziomie, to jeszcze zapowiada okres przez spadek. Rewelacja. Dzięki niej w tym cyklu się nie nakręcam na ciążę. Mam 26 dc, ostatnio cykle miałam po 25 dni, ale wykres jasno mówi, że cykl będzie około 30-32 dniowy. Naprawdę polecam mierzenie. No, ale mam nadzieję, że już nie będzie potrzebne! Kciuki!!!

Hej, po przerwie :)
Mam za sobą ciążę biochemiczną, jeszcze na świeżo jestem. Nie utrzymałam... bo leki neurologiczne. Od kilku dni biorę coś innego i walczę z silnymi bólami głowy. Narazie trzeci dc, @ trwa, mam nadzieję na spokojnie się starać już od tego cyklu. Zafasolkowanym gratuluję :) @Migdalove za Ciebie mocno trzymam kciuki !

Witam sie w 19dc i 5dp. Brzuch dalej pobolewa i wczoraj jajnik nawet bolal,piersi swedza a co gorsza syfki na twarzy mi wyskoczyly:/ Ogolnie jakos mi 'wydymalo' brzuch.
Jak mi sie w tym cyklu nie uda to chyba dostane do glowy i wyladuje u psychiatry...

Cześć dziewczyny, wpadam na szybko... dzis 21 dc, bole podbrzusza ciagle od owu, ale przy endometrium 6 mm to sobie mogę o ciazy pomarzyc :(
także dostane @ w przyszłym tygodniu i OFICJALNIE rozpoczynamy na nowo starania! Czyli po odczekaniu dwoch cykli po łyżeczkowaniu.
Aniolem cierpliwosci nie jestem, wiec wiecej czekania nie wytrzymam :D

reklama
Witam się rowniez. U mnie dzis 26dc. chcialabym juz testowac ze to nie moze byc juz o tydzien pozniej;p Czuje się w sumie normalnie nie mam zadnych przeczuc... nic mi nie dolega, biegunka ustala wreszcie;p @Kasienka3b trzymam kciuki! oby rzucily sie II kreseczki u wszystkich oczekujacych na nie przyjscie @.

Do góry