reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Sliim najważniejsze aby było zdrowe synka już mam, fajnie by było aby teraz była córcia. :) jeśli się ok że że bd drugi syn to zaoszczędze na ubrankach bo cała wyprawka mam po synu, a jak będzie córka to mogę zostać bankrutem:-D:-D:-D

reklama
Trochę mnie zaniepokoiłyście tymi fałszywymi pozytywami Pink Testów. Ja też tym testowałam i kreska wydaje mi się za tłusta na 22dc, ok. 10dpo...

Trochę mnie zaniepokoiłyście tymi fałszywymi pozytywami Pink Testów. Ja też tym testowałam i kreska wydaje mi się za tłusta na 22dc, ok. 10dpo...
Jak ja testowalam w maju pink test to wyszly dwie kreski i faktycznie byla ciaza. Spokojnie, to na pewno sie czesto nie zdarza, na pewno maja kontrole jakosci :)

Spokojnie nie kazdego oszukuja. Jesli sie nie myle forget testowala tez dosc podobnie a jak wiadomo hcg u kazdego inaczej przenika.. Mi np bardzo kiepsko... Ciaza byla juz 8tyg a test był bialy i ani cienia cienia. Masz ladne tluste krechy wg mnie ciaza jak byk! Jesli zrobilas o czulosci 10 to calkiem mozliwa tlusta krecha. Zrob z ciekawości 25 i zobaczysz.. A moze tam nie jedna dzidzia sie chowa a dwie?

Jak ja testowalam w maju pink test to wyszly dwie kreski i faktycznie byla ciaza. Spokojnie, to na pewno sie czesto nie zdarza, na pewno maja kontrole jakosci :)

Spokojnie nie kazdego oszukuja. Jesli sie nie myle forget testowala tez dosc podobnie a jak wiadomo hcg u kazdego inaczej przenika.. Mi np bardzo kiepsko... Ciaza byla juz 8tyg a test był bialy i ani cienia cienia. Masz ladne tluste krechy wg mnie ciaza jak byk! Jesli zrobilas o czulosci 10 to calkiem mozliwa tlusta krecha. Zrob z ciekawości 25 i zobaczysz.. A moze tam nie jedna dzidzia sie chowa a dwie?

Dzięki, dziewczynki za uspokojenie! :)
@Maliina zasugerowałam taką możliwość mężowi. Twierdzi, że się nie zgadza na dwoje. :D

Dzięki, dziewczynki za uspokojenie! :)
@Maliina zasugerowałam taką możliwość mężowi. Twierdzi, że się nie zgadza na dwoje. :D
Raczej za wiele juz nie ma do powiedzenia:) jak to napisalam Tobie pomyślałam ze staaaram sie o jedno ale jak bylyby dwa to czemu nie?? Wesoła gromadka. Ja mam corunie i chcialabym druga corunie mala Lilianke ale co będzie to bedzie a najpierw musi być :p

@MatiMar oj tak. Fakt faktem po synu tych najmniejszych unisex mam od groma. Ale jak po synu masz mieć córkę to wpadasz w szał różowych zakupów [emoji23] a obiecałam sobie ze nie będę córki na różowo ubierać.. Ta aaa jasne [emoji23][emoji7]

reklama
Do góry