reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny czy jesli byla by ciaza biochemicznato tak z dnia na dzien zaczela by temperatura spadac od razu poniżej lini czy moze spadac powoli '...?

Martwie sie ze ten wczorajszy cień cienia mogl cos znaczyć a ze dzis juz zadnego cienia nie było to moze biochemiczna...? [emoji20]

Ja dwa razy widziałam nawet nie cień a kreskę i nie byłam w ciąży, i to dwa razy Pink test mnie oszukał, wiec never again tego testu. Teraz mi cień cienia pierwszy pokazał test z Allegro i ten cień widoczny był chyba tylko dla mnie. A jasną ale wyraźna krechę w 9dpo zobaczyłam na teście z rossmana, ale nie pinku tylko strumieniowym check&go

reklama
Kurcze bo ja mam te z allegro o czulosci 10, wczoraj bylo 12dpo no i cien był.. nigdy mi sie to nie zdarzylo jesli nie było ciąży.. a dzis juz bialo..
Temperatura co prawda dzis zaczela spadac no ale jeszcze nie ponizej lini [emoji849] ehh glupieje juz chyba [emoji849]

Moze wadliwy test albo jakos mniejsze stezenie hcg w moczu bylo. Poczekaj i testuj za 2 - 3 dni a najlepsza byłaby beta

Moze wadliwy test albo jakos mniejsze stezenie hcg w moczu bylo. Poczekaj i testuj za 2 - 3 dni a najlepsza byłaby beta
No właśnie cały dzień trzymam się tego ze wadliwy test...
No bo jesli nie no to moze faktycznie biochemiczna.. [emoji20][emoji20]
Na jutro termin @, ale jeśli to bio. To moze sie opóźnić [emoji20]
Niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety [emoji849]

@Kaamilaaa mi nigdy nie spada poniżej linii odrazu tylko zawsze powoli najpierw o 0,2 potem znowu o 0,2 i dopiero @.... Tylko w tym ostatnim cyklu spadła o 0,3 i tego samego dnia przylazla @...
No mi tez tak zawsze powoli spada choc w tamtym cyklu spadała potem sie podnosila i znow spadala i dopiero przyszla @ [emoji849]
Ja sie tylko zastanawiam jak to wyglada przy biochemicznej czy tez tak powoli spada czy spadla by od razu ponizej lini [emoji849]

reklama
Kciuki Migdalove :D!!! Oby teraz trafiło w 10. A jak się czujesz? Jakieś objawy inne niż zawsze?
Wiesz co ból brzucha miałam dwa razy bardzo silny aż było mi słabo w 24dc i w 28dc czyli wczoraj. Zazwyczaj zdarzały się częściej na @. Nie mam żadnych przeczuć. ;) Spokojnie czekam na @. :)

Do góry