reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A betę trzeba wykonać na czczo ?
Ile kosztuje jedno badania ? Druga wykonać po dwóch dniach ?:)
Ja robiłam betę i progesteron i płaciłam 49 zł :)
Słyszałam o niej moje znajome też chwalily sobie ją, ja to chodzę prywatnie do Kocha, pracuje na Bielanach ;) na kiedy masz TP?
Jak sprawdzalam w internecie to na 6 marca zobaczę jeszcze jak mi ginekolog wyliczy w poniedziałek :) bo to będzie moja pierwsza wizyta

reklama
IMG_1830.JPG

Hej dziewuszki :*
U mnie dziś tak wygląda owu... (pasek na samym dole) sama nie wiem czy jest różnica z dniem wczorajszym. Ten gdyby to test z „domowego laboratorium) a mniejszy z allegro. Ja różnicy nie widzę.

Załączniki

• IMG_1830.JPG
    IMG_1830.JPG
    277,1 KB · Wyświetleń: 285
Zobacz załącznik 873721
Hej dziewuszki :*
U mnie dziś tak wygląda owu... (pasek na samym dole) sama nie wiem czy jest różnica z dniem wczorajszym. Ten gdyby to test z „domowego laboratorium) a mniejszy z allegro. Ja różnicy nie widzę.
No to jeszcze nie jest to co byc powinno ale czytalam gdzies ze nie kazdemu te testy wychodzą.. Myślałam ze jestem jedną z tych osob ale trafilam.. Z tym ze ja robilam te testy 3 razy dziennie jak tylko zobaczylam ciut ciemniejszy i dzieki temu trafilam...bo jednego dnia od rana wlacznie z pierwszym porannym moczem 22dc mialam mocna kreche caly dzien a juz kolo 23 zaczęła jasniejsza być i tak do dzis jasnieje.

3 od dolu ten z domowego laboratorium wydaje mi sie najciemniejszy

No to jeszcze nie jest to co byc powinno ale czytalam gdzies ze nie kazdemu te testy wychodzą.. Myślałam ze jestem jedną z tych osob ale trafilam.. Z tym ze ja robilam te testy 3 razy dziennie jak tylko zobaczylam ciut ciemniejszy i dzieki temu trafilam...bo jednego dnia od rana wlacznie z pierwszym porannym moczem 22dc mialam mocna kreche caly dzien a juz kolo 23 zaczęła jasniejsza być i tak do dzis jasnieje.

U mnie obojętnie ostatnio o ktorej godzinie robie to wychodzą krechy blade (te z Allegro).
Natomiast te z DL takie śliczniutkie ciemne.
Myślisz, że ciemnieją?

U mnie obojętnie ostatnio o ktorej godzinie robie to wychodzą krechy blade (te z Allegro).
Natomiast te z DL takie śliczniutkie ciemne.
Myślisz, że ciemnieją?
Sciemnieja.. Ja mialan te same z allegro i tez myslalam ze oszukuja. Cos sie dzieje u cb ewidentnie ale sprawdzaj

Dziewczyny czy jesli byla by ciaza biochemiczna to tak z dnia na dzien zaczęła by temperatura spadać.. ?
Dziewczyny czy jesli byla by ciaza biochemicznato tak z dnia na dzien zaczela by temperatura spadac od razu poniżej lini czy moze spadac powoli '...?

Martwie sie ze ten wczorajszy cień cienia mogl cos znaczyć a ze dzis juz zadnego cienia nie było to moze biochemiczna...? [emoji20]

Teraz wiarygodne są bardziej dla mnie te testy z DL - bo przynajmniej coś widać, że się zmienia, a jak widzę cień cienia, to się załamuję.

reklama
Teraz wiarygodne są bardziej dla mnie te testy z DL - bo przynajmniej coś widać, że się zmienia, a jak widzę cień cienia, to się załamuję.
Serio mialam podobnie.

Kamila ja w zeszlym cyklu mialam 1 test z ewidentna kreska, kolejnego dnia cień cienia a 3ciego nic. Beta 0.1

Do góry