reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
My może się jeszcze zdecydujemy na trzecie za kilka lat ale to się okaże [emoji23]
Mąż bardzo chce 3 dziecko ale ja odkąd mam tą cukrzycę ciążowa wolę nie ryzykować że później mi zostanie na zawsze. Teraz mi zniknie po porodzie ale wkolejnej ciazy juz jest wysokie prawdopodobienstwo ze zostanie na zawsze. Tak właśnie ma moja szwagierka do końca życia musi brać insulinę.
Zostaje mi tylko życzyć Ci trzeciego dziecka w przyszłości [emoji16].

Dziewczyny może wy mi doradzicie. Niedawno zobaczyłam znów 2 kreski. Niestety według om to był by już 7 tydzień według usg 5 i przypuszczenie pustego jaja. Zrobiłam betę i wyszła 9957 po 24h 14087, ale już po 72 prawie 23 tys. To chyba nie rokuje zbyt dobrze prawda ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny może wy mi doradzicie. Niedawno zobaczyłam znów 2 kreski. Niestety według om to był by już 7 tydzień według usg 5 i przypuszczenie pustego jaja. Zrobiłam betę i wyszła 9957 po 24h 14087, ale już po 48 prawie 23 tys. To chyba nie rokuje zbyt dobrze prawda ?
Przy wartości powyżej 8tys przyrost bety spowalnia

Moja apka ovufriend wariuje... wpisałam śluz „rozciągliwy” i co? Nagle już niepłodne dni i znów pokazuje owu w 9dc... ech. Dziś testy owu bledsze. Jeszcze zobaczę jutro co mi wyjdzie.

Przed owu też tak Was bolały cycki? Taki piekący ból?

reklama
Do góry