reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nooo [emoji23] cesarka 13 sierpnia [emoji23] równe 6 tygodni jeśli Maja wysiedzi grzecznie do terminu cc [emoji23]
Ale fajnie[emoji7]. Szybko Ci teraz zleci aż zazdroszczę [emoji16]. U mnie do porodu jeszcze zostało 104 dni ale tak naprawdę 83 bo mam się już stawić do szpitala w ostatnim tygodniu września.

reklama
ja już po wizycie diagnoza potwierdzona maly niezyje zatrzymal się na 8 tyg i 4 dniu miał 19,94mm jutro ide do szpitala podadza mi leki na wywolanie poronienia i potem zrobia lyzeczkowanie jeśli pujdzie szybko i zadzialaja leki wyjde w srode.
Bardzo mi przykro. Przytulam.

Dziewczynki! Jest dla mnie szansa?
Kilka dni temu zaczęłam badać szyjkę macicy. Nie umiem jeszcze określić jej otwarcia a pozycja wydaje mi się zawsze taka sama ale ZDECYDOWANIE dzisiaj jest o wiele bardziej miękka niż wczoraj! A w artykułach piszą, że powinna zostać twarda do @, chyba że doszło do zapłodnienia. Jednak piszą też, że zmiana ta wyczuwalna jest najwcześniej w 12dpo a ja dziś 8dpo jestem. :D więc powód może być inny...
Nie testuję jutro bo - znów na szczęście - nie kupiłam testu. :D Testing pewnie w środę! :)

Mam taką nadzieję [emoji14] bo już tocze się jak piłeczka [emoji14].
Weź mi nie mów [emoji23] u mnie skoki tętna (120,130), rozejscie mięśni prostych brzucha i przepuklina pepekowa...
Także ja już chcę koniec [emoji23] a jak Maja się urodzi to znów będę miała ochotę wsadzić ja do brzucha [emoji23]

Sloneczko tule Cie mocno:* To moze w tym cyklu sprobuj oczyscic glowe i seks bedzie tylko wtedy kiedy chcecie i macie ochote. Moze akurat wtedy Wam sie uda z czego z calego serduszka zycze:*
Dzięki za wsparcie :) ja to już się czasem zastanawiam czy my to z siebie wariatek z tymi staraniami nie robimy [emoji14] mam wrażenie że co byśmy nie robiły to i tak ciąża będzie wtedy kiedy ma być. Bo jak to się dzieje że ludzie raz uprawiają seks i jest wpadka, a tutaj potwierdzone owulacje, mierzenie, suplementowanie, nogi w górze, testowanie na owu, testowanie na ciążę i jedno wielkie G... z tego jest :))

ja już po wizycie diagnoza potwierdzona maly niezyje zatrzymal się na 8 tyg i 4 dniu miał 19,94mm jutro ide do szpitala podadza mi leki na wywolanie poronienia i potem zrobia lyzeczkowanie jeśli pujdzie szybko i zadzialaja leki wyjde w srode.
Bardzo Ci współczuję straty :( i tule mocno.

Dziewczynki! Jest dla mnie szansa?
Kilka dni temu zaczęłam badać szyjkę macicy. Nie umiem jeszcze określić jej otwarcia a pozycja wydaje mi się zawsze taka sama ale ZDECYDOWANIE dzisiaj jest o wiele bardziej miękka niż wczoraj! A w artykułach piszą, że powinna zostać twarda do @, chyba że doszło do zapłodnienia. Jednak piszą też, że zmiana ta wyczuwalna jest najwcześniej w 12dpo a ja dziś 8dpo jestem. :D więc powód może być inny...
Nie testuję jutro bo - znów na szczęście - nie kupiłam testu. :D Testing pewnie w środę! :)
Szansa zawsze jest:) Jak zrobisz testa to zaraz nam się proszę tu pochwalić || kreseczkami :D

reklama
Weź mi nie mów [emoji23] u mnie skoki tętna (120,130), rozejscie mięśni prostych brzucha i przepuklina pepekowa...
Także ja już chcę koniec [emoji23] a jak Maja się urodzi to znów będę miała ochotę wsadzić ja do brzucha [emoji23]
Końcówka ciąży zawsze jest ciężka niestety. U mnie też będą zapewne skoki ale ciśnienia [emoji53]. Kręgosłup tak mnie już boli czasami że zastanawiam się jak ja wytrzymam do tego 38tc. Wiem jednak że synek w ramionach wszystko mi wynagrodzi[emoji5].

Do góry