reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hahahha dorwalam M. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zazdraszczam. Ja sie z moim posprzeczalam o serduszkowanie i dziś nie było zadnych <3. A jesli to byl ten dzien... Jesli to co wczoraj to za malo? Będę w myślach obwiniac go jak będzie brak ciazy w tym cyklu. W pracy czulam sie fatalnie.. Mialan takie bóle jajnika, podbrzusza i krzyża.. .strasznie wzdeta dzis bylam nie wien co sie dzieje. Teraz troche lepiej ale jajnik jeszcze czuje.

reklama
Hej, wczoraj robiłam pierwszy raz w życiu test ciążowy ( pojawiła się druga, ale bardzo blada kreseczka ) nie byłam do końca przekonana co oznacza. Dopiero na forum znalazłam podobne zdjęcia. Dzisiaj wykonałam drugi test i zrobiłam zdjęcie. Możecie ocenić ?( pierwsze zdjęcie po1 minucie, drugie zdjęcie po 2 minutach od wykonania testu) Chcemy z mężem dzidzie i chyba udało się przy pierwszym cyklu.☺️

Załączniki

• 5A84E426-2133-4A73-90AA-F5A955557FE6.jpeg
    5A84E426-2133-4A73-90AA-F5A955557FE6.jpeg
    836,4 KB · Wyświetleń: 128
  • D40D4E97-1894-4877-BF54-BCC022ACAAB1.jpeg
    D40D4E97-1894-4877-BF54-BCC022ACAAB1.jpeg
    909,6 KB · Wyświetleń: 139
Hej, wczoraj robiłam pierwszy raz w życiu test ciążowy ( pojawiła się druga, ale bardzo blada kreseczka ) nie byłam do końca przekonana co oznacza. Dopiero na forum znalazłam podobne zdjęcia. Dzisiaj wykonałam drugi test i zrobiłam zdjęcie. Możecie ocenić ?( pierwsze zdjęcie po1 minucie, drugie zdjęcie po 2 minutach od wykonania testu) Chcemy z mężem dzidzie i chyba udało się przy pierwszym cyklu.[emoji5]

No i Wam się udało :) Gratulacje!!

Hej, wczoraj robiłam pierwszy raz w życiu test ciążowy ( pojawiła się druga, ale bardzo blada kreseczka ) nie byłam do końca przekonana co oznacza. Dopiero na forum znalazłam podobne zdjęcia. Dzisiaj wykonałam drugi test i zrobiłam zdjęcie. Możecie ocenić ?( pierwsze zdjęcie po1 minucie, drugie zdjęcie po 2 minutach od wykonania testu) Chcemy z mężem dzidzie i chyba udało się przy pierwszym cyklu.[emoji5]
Gratuluje.

Hej, melduję że temperatura zaczyna spadać.. [emoji58]

Buuu... u mnie też spadek [emoji24] ale testuję na owu jeszcze bo niby wczoraj bledsze ale testowałam tylko raz, i nie wiem czy nie był mocz za bardzo rozrzedzony. Zobaczę dziś czy faktycznie blednie. Moje Apki od @ dopiero teraz pokazują dni płodne (w przeciwieństwie do ovufriend).

Bez wątpienia się udało :) gratulacje!

Miłego dnia kobity. Któraś dziś testuje?

Ja już mam stres przed tymi testami owu. Ale w sumie z M. już poprawione w razie co [emoji173]️ więc może [emoji1307]

Pozdrawiam z pracy już.

reklama
@Kaamilaaa może jeszcze skoczy do góry trzymam kciuki ;)
@aMarta12345 gratuluję :)
U mnie 6dc początek mierzenia temperatury i czekanie na owu która ma być za tydzień w czwartek oby tylko mąż był w domu w środę żeby można było serduszkowac przed owu ale u niego to nic nie wiadomo :no:

Do góry