reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
KatiNails A z tym brzuszkiem tak już jest że człowiek jak jest w ciazy to szybko chce mieć dzidziusia w ramionach A jak dzidzi na świecie to znów w ciazy chce być. U mnie to jeszcze bardziej będzie spotegowane bo to już moja ostatnia ciąża więcej nie planuje przez tą cukrzycę .

reklama
Dzięki za wsparcie :) ja to już się czasem zastanawiam czy my to z siebie wariatek z tymi staraniami nie robimy [emoji14] mam wrażenie że co byśmy nie robiły to i tak ciąża będzie wtedy kiedy ma być. Bo jak to się dzieje że ludzie raz uprawiają seks i jest wpadka, a tutaj potwierdzone owulacje, mierzenie, suplementowanie, nogi w górze, testowanie na owu, testowanie na ciążę i jedno wielkie G... z tego jest :))
Niestety taka prawda! Moj chlop tez dzis przed wyjazdem mowil jaki to pech maja ci co raz sie poprzytulaja i pyk niechciana ciaza a osoby co chca to staja na glowie a nie maja tych upragnionych fasolek.

Tak, już 18tc :) Myśle, że w moim przypadku pomógł. Ale ja miałam liczne pęcherzyki na jajnikach, dlatego dostałam Siofor. Wyregulował mi cykle i skrócił pierwszą faze cyklu=wczesniejsza owulacja. W ciąże zaszłam w 3 cyklu brania Ovarinu-ten suplement też bardzo polecam!
Ovarin również polecam,3 cykl i ja zaszłam nie wiem czy to jego zasługa ale myślę że tak!

KatiNails A z tym brzuszkiem tak już jest że człowiek jak jest w ciazy to szybko chce mieć dzidziusia w ramionach A jak dzidzi na świecie to znów w ciazy chce być. U mnie to jeszcze bardziej będzie spotegowane bo to już moja ostatnia ciąża więcej nie planuje przez tą cukrzycę .
My może się jeszcze zdecydujemy na trzecie za kilka lat ale to się okaże [emoji23]

Dziewczyny, czy bez konsultacji z lekarzem mozna przyjmowac ten Ovarin? Czy ma to sens jesli mam regularne cykle i zazwyczaj pecherzyk mi peka podczas owulacji? Cykle mam krotkie, 27 dni.
Ja nie konsultowałam z lekarzem, sama zaczęłam brać, bo miałam plamienia przed miesiączką. W 2 i 3 cyklu od kiedy biorę plamień brak [emoji6]

reklama
Ja chyba też jesienią zdecyduję się dołączyć witaminę D.
Cieszę się, że niedługo weekend się zaczyna, kiepski miałam ten tydzień.
Jakie macie zdanie na temat Zakopanego w początkowej fazie ciąży? Bo ja chyba biorąc pod uwagę sierpniowy wyjazd odpuszczę starania w tym cyklu. Naczytałam się o poronieniach spowodowanych wyjazdem w góry... Ja bardzo kiepsko znosze zmiany ciśnienia...

Ja byłam tydzień na nartach gdzieś w 8-9 tc i nic nieprzyjemnego nie odczuwałam, ale ja nie mam żadnych problemów ze zmianą ciśnienia.

Do góry