reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny może wy mi doradzicie. Niedawno zobaczyłam znów 2 kreski. Niestety według om to był by już 7 tydzień według usg 5 i przypuszczenie pustego jaja. Zrobiłam betę i wyszła 9957 po 24h 14087, ale już po 72 prawie 23 tys. To chyba nie rokuje zbyt dobrze prawda ?
Powyzej chyba 8 tys beta juz nie musi sie ppdwajac co 48 godz. Mi powyzej 12 sie nie podwoila a ciaza zdrowa :) badz dobrej mysli :*

reklama
Ciężko mi być dobrej myśli bo tym jak lekarz stwierdził puste jajo :(
No to czekam na wizytę.
Dagaa faktycznie u ciebie tez coś było podobnego, że denerwowalas się, a tu było piękne serduszko ?

No to czekam na wizytę.
Dagaa faktycznie u ciebie tez coś było podobnego, że denerwowalas się, a tu było piękne serduszko ?
Ja w pierwszej ciazy mialam roznice ponad 2 tyg z om i usg. Moze owulacja byla zupelnie inaczej niz byc miala?
I tak jak dziewczyny piszą - beta rośnie juz duzo wolniej.

I wlasnie dlatego zeby sie nie stresowac to zamiast robic bete i przyrosty po zobaczeniu II poczekalam grzecznie 2 tyg i poszlam na wizyte..

No to czekam na wizytę.
Tak kochana, początek ciazy mialam hardcorowy... Ta beta spowolniła, ale serduszko było. Roznica miedzy usg a om prawie 2 tygodnie! Myslalam, ze nic z tego nie bedzie, ale widzisz dotrwałam, a na prenatalnych roznica byla juz tylko 2 dni i zdrowa dzidzia :)
Pamietam, ze jak poszlam do lekarza z ta ostatnią beta to mnie ochrzanil, ze po co rovie tyle tej bety, wystarczy tylko raz sprawdzic przyrost na poczatku, a pozniej juz nie warto, bo wlasnie takie cyrki wychodzą. Wiec nie rob juz wiecej bety. Wytrzymaj do środowej wizyty. Wierze, ze tym. razem bedzie wszystko dobrze!

Dziękuję wam. Jutro przejdę się do niego może chociaż na wyniki spojrzy. Jeśli teraz nie wyjdzie to odpuszczam na kilka lat. Nie dam rady przeżyć więcej strat

reklama
Do góry