1
174974
Gość
Tabelka przywrócona.Dziękuję [emoji8] czekam teraz na Ciebie [emoji4]
Ja zamierzam testować 6 lipca, ale @ może mnie wyprzedzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tabelka przywrócona.Dziękuję [emoji8] czekam teraz na Ciebie [emoji4]
Wow ale to leci!! Trzymam kciuki zeby @ nie bylo :*W ogóle dzisiaj stuknęło 60 dni do ślubu. Ale mam stresa!
Też mam syna z lipca [emoji23] a lato 2014 też było gorące,[emoji23]Pamiętam, jak rodziłam w lipcu młodszego syna... te upały wtedy były koszmarne do zniesienia. Najmniejszy ruch na końcówce i człowiek puchł i dyszał jak parowóz [emoji23]
Patrzę na Twój suwaczek i oczom nie wierzę. Jeszcze niedawno ujrzałaś dwie kreseczki a tutaj niedługo już rodzisz. Ale czas szybko leci.Też mam syna z lipca [emoji23] a lato 2014 też było gorące,[emoji23]
Ja mam synka z maja 2014 wiec mnie upaly na koniec ciazy ominely ale za to od polowy maja ciezko bylo z młodym wyjść bo tak grzalo [emoji14]Też mam syna z lipca [emoji23] a lato 2014 też było gorące,[emoji23]
Jesteśmy po lekarzu idziemy w ciemno bez badania kalu bo ostatnim razem wyniki byly ok a po tabletce dość sporo ich wymarlo.No dopadnij meza Moj dzis wraca a z rana jeszcze przytulanki byly. Zla jestem ino bo wczoraj nie bylo bo synek chodzil za nami wszedzie. Ale moj maz ma bardzo pozytywne nastawienie i mowi ze teraz bede w ciazy
Co do pasozytow to calkiem mozliwe ze z kotkow. 3 mam kciuki by to byl ostatni raz kiedy corka ma pasozyty. A ile wg ma latek?
Nooo [emoji23] cesarka 13 sierpnia [emoji23] równe 6 tygodni jeśli Maja wysiedzi grzecznie do terminu cc [emoji23]Patrzę na Twój suwaczek i oczom nie wierzę. Jeszcze niedawno ujrzałaś dwie kreseczki a tutaj niedługo już rodzisz. Ale czas szybko leci.
Ja tak na początku ciąży męża i syna odrobaczałam. Bo ja już właśnie nie mogłamJesteśmy po lekarzu idziemy w ciemno bez badania kalu bo ostatnim razem wyniki byly ok a po tabletce dość sporo ich wymarlo.
Ja tez dostalam leki ale w ciazy brac nie wolno. I teraz musze sie wstrzymać bo nic nie wiadomo narazie a nie chce nic zaburzyc i sobie zaszkodzić. Musi mloda spać u siebie. Zawsze jak M ma nocki to spi ze mną ale niestety. Corcia ma 8.5 roku całkiem duza panna... Juz w gierkach jakichś chłopaków ma i ciągle z nimi zrywa