reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No dopadnij meza:) Moj dzis wraca a z rana jeszcze przytulanki byly. Zla jestem ino bo wczoraj nie bylo bo synek chodzil za nami wszedzie. Ale moj maz ma bardzo pozytywne nastawienie i mowi ze teraz bede w ciazy:)
Co do pasozytow to calkiem mozliwe ze z kotkow. 3 mam kciuki by to byl ostatni raz kiedy corka ma pasozyty. A ile wg ma latek?
Jesteśmy po lekarzu idziemy w ciemno bez badania kalu bo ostatnim razem wyniki byly ok a po tabletce dość sporo ich wymarlo.
Ja tez dostalam leki ale w ciazy brac nie wolno. I teraz musze sie wstrzymać bo nic nie wiadomo narazie a nie chce nic zaburzyc i sobie zaszkodzić. Musi mloda spać u siebie. Zawsze jak M ma nocki to spi ze mną ale niestety. Corcia ma 8.5 roku:) całkiem duza panna... Juz w gierkach jakichś chłopaków ma i ciągle z nimi zrywa :D

Jesteśmy po lekarzu idziemy w ciemno bez badania kalu bo ostatnim razem wyniki byly ok a po tabletce dość sporo ich wymarlo.
Ja tez dostalam leki ale w ciazy brac nie wolno. I teraz musze sie wstrzymać bo nic nie wiadomo narazie a nie chce nic zaburzyc i sobie zaszkodzić. Musi mloda spać u siebie. Zawsze jak M ma nocki to spi ze mną ale niestety. Corcia ma 8.5 roku:) całkiem duza panna... Juz w gierkach jakichś chłopaków ma i ciągle z nimi zrywa :D
Ja tak na początku ciąży męża i syna odrobaczałam. Bo ja już właśnie nie mogłam

reklama
Wiem, że powinno mierzyć się o stałej porze, ale niestety w tamte dni mogłam pospać dłużej - a teraz musze chodzic na poranne zmiany do pracy i niestety pobudka wcześniej. Nie przesunę tego mimo chęci. Ale to i tak jakbym dodała 0,2 stopnia (za każdą godzine krótszego spania) to mam dziś spadek.

Do góry