reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No dopadnij meza:) Moj dzis wraca a z rana jeszcze przytulanki byly. Zla jestem ino bo wczoraj nie bylo bo synek chodzil za nami wszedzie. Ale moj maz ma bardzo pozytywne nastawienie i mowi ze teraz bede w ciazy:)
Co do pasozytow to calkiem mozliwe ze z kotkow. 3 mam kciuki by to byl ostatni raz kiedy corka ma pasozyty. A ile wg ma latek?
Jesteśmy po lekarzu idziemy w ciemno bez badania kalu bo ostatnim razem wyniki byly ok a po tabletce dość sporo ich wymarlo.
Ja tez dostalam leki ale w ciazy brac nie wolno. I teraz musze sie wstrzymać bo nic nie wiadomo narazie a nie chce nic zaburzyc i sobie zaszkodzić. Musi mloda spać u siebie. Zawsze jak M ma nocki to spi ze mną ale niestety. Corcia ma 8.5 roku:) całkiem duza panna... Juz w gierkach jakichś chłopaków ma i ciągle z nimi zrywa :D

Jesteśmy po lekarzu idziemy w ciemno bez badania kalu bo ostatnim razem wyniki byly ok a po tabletce dość sporo ich wymarlo.
Ja tez dostalam leki ale w ciazy brac nie wolno. I teraz musze sie wstrzymać bo nic nie wiadomo narazie a nie chce nic zaburzyc i sobie zaszkodzić. Musi mloda spać u siebie. Zawsze jak M ma nocki to spi ze mną ale niestety. Corcia ma 8.5 roku:) całkiem duza panna... Juz w gierkach jakichś chłopaków ma i ciągle z nimi zrywa :D
Ja tak na początku ciąży męża i syna odrobaczałam. Bo ja już właśnie nie mogłam

reklama
Wiem, że powinno mierzyć się o stałej porze, ale niestety w tamte dni mogłam pospać dłużej - a teraz musze chodzic na poranne zmiany do pracy i niestety pobudka wcześniej. Nie przesunę tego mimo chęci. Ale to i tak jakbym dodała 0,2 stopnia (za każdą godzine krótszego spania) to mam dziś spadek.

Do góry