reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Żadnych przyczyn odwołania lotu nie podali...te linie Ryaianer to porażka, nie zarezerwowalismy sobie miejsc w samolocie i przydzielili je nam losowo, że nawet nie mieliśmy miejsc obok siebie tylko tak po ukosie więc już nawet tej sprawy nie ruszalam. Wiecej z nimi nie polece. Pieniądze za bilety zwrócą do 7 dni ale bie całość, vat zostaje dla nich czyli 147 zl w plecy. Ale złożyłam wniosek o odszkodowanie bo mozna się o takie starać i nibu po 250 euro wyplacaja na osobę. Chce to widZieć xd na szczęście nie mieliśmy żadnego hotelu tylko nocleg u rodZiny więc to akurat wyszło ok. Nic nie poradzimy trudno, chyba pojedziemy na weekend na mazury tylko jest tak zimno brrr...

reklama
Żadnych przyczyn odwołania lotu nie podali...te linie Ryaianer to porażka, nie zarezerwowalismy sobie miejsc w samolocie i przydzielili je nam losowo, że nawet nie mieliśmy miejsc obok siebie tylko tak po ukosie więc już nawet tej sprawy nie ruszalam. Wiecej z nimi nie polece. Pieniądze za bilety zwrócą do 7 dni ale bie całość, vat zostaje dla nich czyli 147 zl w plecy. Ale złożyłam wniosek o odszkodowanie bo mozna się o takie starać i nibu po 250 euro wyplacaja na osobę. Chce to widZieć xd na szczęście nie mieliśmy żadnego hotelu tylko nocleg u rodZiny więc to akurat wyszło ok. Nic nie poradzimy trudno, chyba pojedziemy na weekend na mazury tylko jest tak zimno brrr...
patrząc na pogodę ma się ocieplić już od jutra i utrzymywać dłuzszy czas takze nie wszystko stracone :)

Hej hej, u nas wiatr już od kilku dni. Trochę mnie kataru nabawił. Ale na szczęście na Pomorzu od środy ciepło.
Coś w ostatnich dniach testowanie ucichło. Choć dużo testów owulacyjnych teraz leci więc sporej fali ciążowych kresek możemy się spodziewać za jakieś 2 tygodnie! :)

A u mnie dziś spadek temp. i od razu ovufriend zmieniło zdanie co do dni płodnych [emoji23] nagle już nie było owu wg Apki. Oszaleć idzie [emoji23]
Ale dziś niestety musiałam mierzyć 2h przed czasem bo tamte dni to były dni wolne i w które mogłam wstać pózniej - teraz pobudki o 4/5 się szykują to zobaczymy co będzie.
A zaznaczylas zeby zignorował tą temperaturę skoro jest to pomiar dwie godziny wcześniej ?

Dzien dobry [emoji3] az sie ciesze jak widze moj wykres, oby tylko dalej tak rosla ta temperatura to bedzie pięknie [emoji57]
Chociaż znajac moje szczęście dzien przed @ spadnie na łeb na szyję..

A skąd miał być lot? Ja zazwyczaj latam wizzairem i nigdy żadnych problemów nie było. A teraz mój się uparl na ryana nie wiem czemu z Krakowa i tez do Włoch lecimy. Przez te miejsca to kupiliśmy bilet z taryfa plus. Tam masz tańszy bagaż rejestrowany i prioryty boarding plus dwa podręczne. To mnie zestresowałas.

Mialam szczęście z tymi testami wylapalam ta owu.. Wczoraj pozna noca byl jasniejszy i dzis tez juz slabszy.

U mnie dziś też biała kreska na teście.
Powtórzę jak wrócę do domu, ale dziś bladziutka ledwo widoczna. [emoji849][emoji849][emoji849] stąd może spadek.

Czyżby [emoji173]️ w dobrym momencie? [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Pamiętam, jak rodziłam w lipcu młodszego syna... te upały wtedy były koszmarne do zniesienia. Najmniejszy ruch na końcówce i człowiek puchł i dyszał jak parowóz [emoji23]

Do góry