reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pamiętam, jak rodziłam w lipcu młodszego syna... te upały wtedy były koszmarne do zniesienia. Najmniejszy ruch na końcówce i człowiek puchł i dyszał jak parowóz [emoji23]
Ja rodzilam 18 grudnia... w szpitalu bylam wczesniej i idac do niego bylo sucho i nie specjalnie zimno....dzien po jak sie mała urodziła sypnelo tak sniegiem i trzasnelo mrozem że na salach wszedzie grzejniki sie zapowietrzyly a ze byla sobota nie bylo komu tego zrobic. Moj M jako jedyny odpowietrzyl mi grzejnik i moja sala byla bardzo ciepla az kazdy z personelu chcial tam wchodzic... wszyscy w bluzy pozapinani i noworodki opatulone kocykami masakra... a jak wychodzilam ze szpitala sniegu bylo po kolana szlam powoli bo sie balam ze sie przewroce i nie daj boze wroce na szycie podwozia a tego bym juz chyba nie zniosla:D

Bratowa po dopplerze. chyba nie jest dobrze. nikt nic jej jeszcze za wiele nie powiedzial gin tez jeszcze wynikow nie widzial ale na 10 odcinkow badanych tylko 2 wydolne... ciekawe co dalej. maja dzis tez badac rozwarcie i podjac decyzje co z tym zrobic.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kasienka :) wywołałaś mnie trochę z lasu ;p zagrzebałam się w smutku bo dziś 5dc i miałam jedną z gorszych @ od kilku lat... Ból taki że mimo tabletek zwymiotowałam, aż się mąż przestraszył co mi jest, ale ja mu mówię że kiedyś jeszcze zanim zaczęłam brać anty to była norma. No i strasznie skrzepy miałam teraz :/ a prawie w ogóle krwi... Więc generalnie lekka masakra... I na tyle mi się wszystkiego odechciało że nie wzięłam clo na czas, siofor łykam od przypadku do przypadku i chyba sobie daruję na chwilę to całe stymulowanie. W tym cyklu takie piękne jajeczko było, pierwsza owu jaką widziałam u siebie, seks wtedy kiedy trzeba i dupa z tego :/ Zaczyna mi na głowę siadać :(
Sloneczko tule Cie mocno:* To moze w tym cyklu sprobuj oczyscic glowe i seks bedzie tylko wtedy kiedy chcecie i macie ochote. Moze akurat wtedy Wam sie uda z czego z calego serduszka zycze:*

Witam się :)
Moja apka owu nadal nie widzi hihi ale nie przejmuje sie tym. W nocy tak mi dokuczal bol jajnika nie moglam spać i teraz wstalam taka nie wyspana bo kręciłam sie z boku na bok. Czekam az mezu wróci z nocki. Mial corke do lekarza zarejestrować.. Znow ma pasozyty i nie może zasnac wieczorem. Nie wiem juz co robic i od czego to.. Nie ma problemu z myciem rąk bo dba o to.. Moze od tych kotkow przybłędek? To juz 2 raz w tym roku zmagac sie będziemy z tym.
Ja liczę dopaść jeszcze męża..
Mialam szczęście z tymi testami wylapalam ta owu.. Wczoraj pozna noca byl jasniejszy i dzis tez juz slabszy.

@Ankaaalat25 ojej moze rzeczywiście to taki znak. A podali wam przyczyny dlaczego sie lot nie odbedzie??
Wypoczywaj sobie :)
No dopadnij meza:) Moj dzis wraca a z rana jeszcze przytulanki byly. Zla jestem ino bo wczoraj nie bylo bo synek chodzil za nami wszedzie. Ale moj maz ma bardzo pozytywne nastawienie i mowi ze teraz bede w ciazy:)
Co do pasozytow to calkiem mozliwe ze z kotkow. 3 mam kciuki by to byl ostatni raz kiedy corka ma pasozyty. A ile wg ma latek?

Tak, zaznaczyłam. Ale to w takim razie skoro cały tydzień bede wstawać wcześniej niż do tej pory, to czy jest sens zaznaczania tego?

Wiesz co jak sie mierzy temperature to powinno sie mniej wiecej zawsze o tej samej porze to robic (odchylenie pol godziny w jedna czy druga stronę jest ok)
Jak pomiar jest dokonany później niż zazwyczaj, to należy pamiętać, że za każdą spóźnioną godzinę pomiaru należy odjąć 0,1ºC od wyniku. A jesli ten pomiar jest dokonany wcześniej to za kazda godzine dodajemy 0,1°C

Wiesz co jak sie mierzy temperature to powinno sie mniej wiecej zawsze o tej samej porze to robic (odchylenie pol godziny w jedna czy druga stronę jest ok)
Jak pomiar jest dokonany później niż zazwyczaj, to należy pamiętać, że za każdą spóźnioną godzinę pomiaru należy odjąć 0,1ºC od wyniku. A jesli ten pomiar jest dokonany wcześniej to za kazda godzine dodajemy 0,1°C
Dokładnie tak, przy mierzeniu temoeratury mozna powiedziec, ze kazda minuta ma znaczenie ;)

Hej wam! Witam się w ten jakże 'uroczy' dzień. ;p U was też taka brzydka pogoda?
Tak więc dzisiaj 27dc, jeszcze jutro przetrwać i następny dzień będzie decydujący. ;) Czuję się... Normalnie? Ani ciążowo ani okresowo. Jedynie w 24dc miałam taki silni ból w podbrzuszu jakbym miała w tamtym momencie dostać @, aż mi było słabo ale po kilku chwilach przeszło. W tym cyklu będę wytrwała i nie zrobię testu póki okres się nie spóźni. :D

A tabelkę na pierwszej stronie jakoś aktualizujecie sobie? :)
Kto już ujrzał dwie kreseczki? Odpowiedzcie mi! :D Duzo nowych dziewczyn widzę, jestem strasznie do tyłu przez pracę. ;)

A tabelkę na pierwszej stronie jakoś aktualizujecie sobie? :)
Kto już ujrzał dwie kreseczki? Odpowiedzcie mi! :D Duzo nowych dziewczyn widzę, jestem strasznie do tyłu przez pracę. ;)
Hej [emoji4] juz jakis czas temu chcialam zaktualizowac swoja pozycje w tabelce. 4 maja ujrzalam II kreski, a dzisiaj koncze 12tc [emoji4] niestety nie widzę tej kolumny "udalo sie" wiec jesli bys mogla to proszę, przenies mnie [emoji8]

Hej [emoji4] juz jakis czas temu chcialam zaktualizowac swoja pozycje w tabelce. 4 maja ujrzalam II kreski, a dzisiaj koncze 12tc [emoji4] niestety nie widzę tej kolumny "udalo sie" wiec jesli bys mogla to proszę, przenies mnie [emoji8]
Kochana to gratuluję! Ja oczywiście przywrócę tą tabelkę ale znikną świeże aktualizacje więc będziecie musiały na nowo się dodać (te które niedawno do nas dołączyły) itp. :)

reklama
Do góry