reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie na szczęście żadnych snów. Ani głupich, ani jakiś proroczych.
Chociaż ostatnio prowadziłam samochód we śnie... ale poza tym nic nie pamiętam [emoji23]

reklama
I ja też wszędzie widzę ciężarne.... I jeszcze teraz są wakacje i dzieci naszego rodzeństwa przyjeżdżają na walkacje z zagranicy, a ja kocham je jak swoje i jestem ulubioną ciocią .... To miłe, ale jak je przytulam to mam z tyłu głowy, że chciałabym mieć w objęciach swoje dzieciątko... I mnie jakiś taki żal ogarnia.... Ehmmm...

@Fleur86 mam tak samo, wczoraj najmłodszy (2 latka ) jak mnie zobaczył po 3 miesiącach to krzyczał ciocia ciocia i na ręce, na kolana i cały czas ze mną już nawet mama nie ważna a w człowieku żal dlaczego to nie nasze możemy nosić i przytulać .....

W tym cyklu za radą @Sliim spróbujemy przytulasow w 10dc i w 13dc jeśli mąż będzie miał pracę na miejscu bo jak nie to będzie zależało od tego kiedy będzie w domu.... Mąż trochę nie zadowolony że takie przerwy ale nie szkodzi spróbować jakoś wytrzyma :)

@Magda 2791 powodzenia! 3mam kciuki:)

Ja zakanczam dzien testem owu :D
I jest slabszy niz wcześniejsze. Ale powtorze rano i zobacze czy to juz po. Ale teraz boli mnie lewy jajnik.

Hej Kasienka :) wywołałaś mnie trochę z lasu ;p zagrzebałam się w smutku bo dziś 5dc i miałam jedną z gorszych @ od kilku lat... Ból taki że mimo tabletek zwymiotowałam, aż się mąż przestraszył co mi jest, ale ja mu mówię że kiedyś jeszcze zanim zaczęłam brać anty to była norma. No i strasznie skrzepy miałam teraz :/ a prawie w ogóle krwi... Więc generalnie lekka masakra... I na tyle mi się wszystkiego odechciało że nie wzięłam clo na czas, siofor łykam od przypadku do przypadku i chyba sobie daruję na chwilę to całe stymulowanie. W tym cyklu takie piękne jajeczko było, pierwsza owu jaką widziałam u siebie, seks wtedy kiedy trzeba i dupa z tego :/ Zaczyna mi na głowę siadać :(

A u mnie dziś spadek temp. i od razu ovufriend zmieniło zdanie co do dni płodnych [emoji23] nagle już nie było owu wg Apki. Oszaleć idzie [emoji23]
Ale dziś niestety musiałam mierzyć 2h przed czasem bo tamte dni to były dni wolne i w które mogłam wstać pózniej - teraz pobudki o 4/5 się szykują to zobaczymy co będzie.

Cześć dziewczyny, jak pamiętacie miałam wczoraj lecieć do Włoch ale niestety nasz lot został odwołany i wróciliśmy do domu. CZegoś takiego to jeszcze nie było. Byłam taka zmęczona całą noc nie spałam. Jak wróciliśmy do domu to od razu do łóżka o 16 i spałam do 6 rano. Tak się wyspalam i wypoczelam. Szkoda, że lot się nie odbył ale może to był jakiś znak?? No nic, zajmuję.się sobą. W piątek mój ginekolog wysłał mnie na wszystkie początkowe badania ciążowe. Dostałam duphaston na podróż ale nie wiem czy mam go brać czy nie skoro nie leciałam. Progesteron raczej nie zaszkodzi..wizytę kolejną mam 12 lipca, chyba zniose jajko. Ciągle odczywam ten ból w podbrzuszu jak na okres. Ale to zwykle wieczorem kiedy położe się spać. Lekarz mówi ze ro normalne w początkowej ciąży. Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia wszystkim :);):-) :)

Witam się :)
Moja apka owu nadal nie widzi hihi ale nie przejmuje sie tym. W nocy tak mi dokuczal bol jajnika nie moglam spać i teraz wstalam taka nie wyspana bo kręciłam sie z boku na bok. Czekam az mezu wróci z nocki. Mial corke do lekarza zarejestrować.. Znow ma pasozyty i nie może zasnac wieczorem. Nie wiem juz co robic i od czego to.. Nie ma problemu z myciem rąk bo dba o to.. Moze od tych kotkow przybłędek? To juz 2 raz w tym roku zmagac sie będziemy z tym.
Ja liczę dopaść jeszcze męża..
Mialam szczęście z tymi testami wylapalam ta owu.. Wczoraj pozna noca byl jasniejszy i dzis tez juz slabszy.

@Ankaaalat25 ojej moze rzeczywiście to taki znak. A podali wam przyczyny dlaczego sie lot nie odbedzie??
Wypoczywaj sobie :)

Załączniki

• IMG_20180702_072651.jpg
    IMG_20180702_072651.jpg
    413,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Cześć dziewczyny, jak pamiętacie miałam wczoraj lecieć do Włoch ale niestety nasz lot został odwołany i wróciliśmy do domu. CZegoś takiego to jeszcze nie było. Byłam taka zmęczona całą noc nie spałam. Jak wróciliśmy do domu to od razu do łóżka o 16 i spałam do 6 rano. Tak się wyspalam i wypoczelam. Szkoda, że lot się nie odbył ale może to był jakiś znak?? No nic, zajmuję.się sobą. W piątek mój ginekolog wysłał mnie na wszystkie początkowe badania ciążowe. Dostałam duphaston na podróż ale nie wiem czy mam go brać czy nie skoro nie leciałam. Progesteron raczej nie zaszkodzi..wizytę kolejną mam 12 lipca, chyba zniose jajko. Ciągle odczywam ten ból w podbrzuszu jak na okres. Ale to zwykle wieczorem kiedy położe się spać. Lekarz mówi ze ro normalne w początkowej ciąży. Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia wszystkim :);):-) :)
Hej, to znaczy,że nici z urlopu? Jak odwołali lot to oddadzą kasę,czy jak? A rezerwacje noclegów na miejscu?

Do góry