reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No ja tam wierzę w takie sny [emoji23] w ciąży z młodym wysnilam jego płeć [emoji23] a teraz przed tą ciąża śniło mi się że karmie piersią śliczną dziewczynkę. No i co? Kilka dni później okazało się że jestem w ciąży, a dodatkowo jest dziewczynka,[emoji23][emoji23]
Zobaczymy. Nie robię sobie nadziei ale zazwyczaj mam przepowiadające sny.

Otóż to! Albo mamusie z super maluchami albo brzuchy! Wszędzie brzuchy!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja to się nie moge doczekać aż się mojego brzucha pozbede [emoji23] a potem jak Mała będzie na świecie to znów będę miała ochotę wsadzić ja do brzucha [emoji23] tak jak z synem miałam.
Ale końcówka już cięższa. Ta ciąża wogole dla mnie cięższa niż z synem

Nie chce Cię martwić ale w poprzednim cyklu śniło mi się że robiłam test ciążowy i były dwie kreseczki i patrzyłam się na niego co chwilę bo bałam się że ta druga kreska zniknie a potem mi się śniło że glaskalam brzuch koleżanki w ciąży żeby się zarazić i niestety cykl skończył się jak zawsze.... Zaczynam 8 cs a sny z testami mam od pół roku ...
U mnie aktualnie 22 cykl starań, snów o robieniu testów nie miałam, ale kilka razy w śnie byłam już w ciąży, rodziłam - czułam realne bóle porodowe aż obudziłam się zmęczona. Martwić mnie nie martwi bo podchodzę do wszystkiego na luzie. :)

Jaa sie ciesze ze teraz jestem z dala od miejsc gdzie mogłabym zobaczyc jakies brzuszki czy malutkie dzieci [emoji849] mialam taki moment załamania jak na placu zabaw dosiadla sie do mnie babcia z wnuczka poroczna- w domu wylam jak bobr tym bardziej ze mlody tak mnie pytal kiedy bedzie miec taką mala siostrzyczke [emoji849]

Mam tak samo.. sny snami a zycie pokazuje ze moge sobie śnić a i tak nic z tego.. [emoji849]A w którym tc jest bratowa ?
25t6d (chyba nie jestem pewna co do dnia) ale ma juz rozwarcie, anemie straszna, zylaki ktore lekarz ocenil jako"zajebiste" i jesli chce by dzieci mialy mame musi zostac w szpitalu porobia badania i zmaga sie z paskudnymi infekcjami moczu... lekarz troche po chamsku poczatkowo ją potraktował i spytał czy nie wie ze przed oddaniem moczu do badania nalezy sie umyc? ostatecznie wiedza juz dlaczego jej sie tak dzieje ale czy jej pomogą? zastrzyki przeciwzakrzepowe musi brac juz do konca ciazy.

25t6d ale ma juz rozwarcie, anemie straszna, zylaki ktore lekarz cenil jako"zajebiste" i jesli chce by dzieci mialy mame musi zostac w szpitalu porobia badania i zmaga sie z paskudnymi infekcjami moczu... lekarz troche po chamsku poczatkowo ją potraktował i spytał czy nie wie ze przed oddaniem moczu do badania nalezy sie umyc? ostatecznie wiedza juz dlaczego jej sie tak dzieje ale czy jej pomogą? zastrzyki przeciwzakrzepowe musi brac juz do konca ciazy.
Ja rozwarcie miałam od 34 tv ale jak przyszło co do czego to więcej nie poszło i było cc. Anemia z synem na koniec ciąży 8.6. Po x. 6.6 i transfuzja. Teraz też mi leci. Ale ja tak w ciazy mam :( także anemia i rozwarcie to spokojnie. Lekarze opanuja na pewno. Gorzej z żylakami. Bo zatory nie daj boże niebezpieczne

Hejka! Szybkie pytanie! Czy myślicie, że mój ostatni sen o którym pisałam był przepowiadający?
Ja już też różne sny miałam związane z ciąża ale w ciąży jak nie byłam tak nie jestem... Ale trzymam kciuki żeby u ciebie to był proroczy sen:tak: to na kiedy masz @ i kiedy będziesz testować??

reklama
Do góry