reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurczę! Coś czuję, że zacznę testować już od wtorku! Całe szczęście, że nie mam teraz testu pod ręką! :p

Tak! Musimy sobie znaleźć w końcu miejsce na wątku ciążowym! Obie już tak samo długo czekamy więc nasza kolej teraz! :D
Oj oj to od wtorku bede 3 mac kciuki i bede wyczekiwac Twoich 2 kresek:)

reklama
Hej dziewczyny! Pozdrowienia z gorącego Londynu! :)Ja to teraz żałuję, że nie wzięłam testów owu ze sobą ... Miałam śluz płodny w poniedziałek, potem nic i wczoraj i dzisiaj znowu duuużo śluzu. Ciekawe kiedy ta owu była, jest, będzie? Jakiś dziwny ten cykl. No i boli mnie drugi jajnik niż w poniedzialeko_O moze dopiero jutro ta owu będzie? Ale to takie gdybanie, bo ani temperatury nie mierzę w tym cyklu, ani testów nie robię, ale i tak raczej nic z tego, bo w domu będę dopiero we wtorek8-) więc raczej za późno...
A tak poza tym to trzymam za was wszystkie kciuki! Mam nadzieję, że wątek marcówek będzie pękał w szwach! :tak:

Hejka! Szybkie pytanie! Czy myślicie, że mój ostatni sen o którym pisałam był przepowiadający?
No ja tam wierzę w takie sny [emoji23] w ciąży z młodym wysnilam jego płeć [emoji23] a teraz przed tą ciąża śniło mi się że karmie piersią śliczną dziewczynkę. No i co? Kilka dni później okazało się że jestem w ciąży, a dodatkowo jest dziewczynka,[emoji23][emoji23]

Hejka! Szybkie pytanie! Czy myślicie, że mój ostatni sen o którym pisałam był przepowiadający?
Nie chce Cię martwić ale w poprzednim cyklu śniło mi się że robiłam test ciążowy i były dwie kreseczki i patrzyłam się na niego co chwilę bo bałam się że ta druga kreska zniknie a potem mi się śniło że glaskalam brzuch koleżanki w ciąży żeby się zarazić i niestety cykl skończył się jak zawsze.... Zaczynam 8 cs a sny z testami mam od pół roku ...

Ja we wtorek mialam na rekach 2 miesięcznego synka koleżanki z pracy.. Mam nadzieję ze sie zarazilam. Brzucha bratowej nie dotykałam:p
Narazie martwię sie czy wszystko z nia bedzie dobrze i kiedy wypuszcza ja ze szpitala.

Nie chce Cię martwić ale w poprzednim cyklu śniło mi się że robiłam test ciążowy i były dwie kreseczki i patrzyłam się na niego co chwilę bo bałam się że ta druga kreska zniknie a potem mi się śniło że glaskalam brzuch koleżanki w ciąży żeby się zarazić i niestety cykl skończył się jak zawsze.... Zaczynam 8 cs a sny z testami mam od pół roku ...
Mam tak samo.. sny snami a zycie pokazuje ze moge sobie śnić a i tak nic z tego.. [emoji849]
Ja we wtorek mialam na rekach 2 miesięcznego synka koleżanki z pracy.. Mam nadzieję ze sie zarazilam. Brzucha bratowej nie dotykałam:p
Narazie martwię sie czy wszystko z nia bedzie dobrze i kiedy wypuszcza ja ze szpitala.
A w którym tc jest bratowa ?

reklama
Do góry