reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurczę! Coś czuję, że zacznę testować już od wtorku! Całe szczęście, że nie mam teraz testu pod ręką! :p

Tak! Musimy sobie znaleźć w końcu miejsce na wątku ciążowym! Obie już tak samo długo czekamy więc nasza kolej teraz! :D
Oj oj to od wtorku bede 3 mac kciuki i bede wyczekiwac Twoich 2 kresek:)

reklama
Hej dziewczyny! Pozdrowienia z gorącego Londynu! :)Ja to teraz żałuję, że nie wzięłam testów owu ze sobą ... Miałam śluz płodny w poniedziałek, potem nic i wczoraj i dzisiaj znowu duuużo śluzu. Ciekawe kiedy ta owu była, jest, będzie? Jakiś dziwny ten cykl. No i boli mnie drugi jajnik niż w poniedzialeko_O moze dopiero jutro ta owu będzie? Ale to takie gdybanie, bo ani temperatury nie mierzę w tym cyklu, ani testów nie robię, ale i tak raczej nic z tego, bo w domu będę dopiero we wtorek8-) więc raczej za późno...
A tak poza tym to trzymam za was wszystkie kciuki! Mam nadzieję, że wątek marcówek będzie pękał w szwach! :tak:

Hejka! Szybkie pytanie! Czy myślicie, że mój ostatni sen o którym pisałam był przepowiadający?
No ja tam wierzę w takie sny [emoji23] w ciąży z młodym wysnilam jego płeć [emoji23] a teraz przed tą ciąża śniło mi się że karmie piersią śliczną dziewczynkę. No i co? Kilka dni później okazało się że jestem w ciąży, a dodatkowo jest dziewczynka,[emoji23][emoji23]

Hejka! Szybkie pytanie! Czy myślicie, że mój ostatni sen o którym pisałam był przepowiadający?
Nie chce Cię martwić ale w poprzednim cyklu śniło mi się że robiłam test ciążowy i były dwie kreseczki i patrzyłam się na niego co chwilę bo bałam się że ta druga kreska zniknie a potem mi się śniło że glaskalam brzuch koleżanki w ciąży żeby się zarazić i niestety cykl skończył się jak zawsze.... Zaczynam 8 cs a sny z testami mam od pół roku ...

Ja we wtorek mialam na rekach 2 miesięcznego synka koleżanki z pracy.. Mam nadzieję ze sie zarazilam. Brzucha bratowej nie dotykałam:p
Narazie martwię sie czy wszystko z nia bedzie dobrze i kiedy wypuszcza ja ze szpitala.

Nie chce Cię martwić ale w poprzednim cyklu śniło mi się że robiłam test ciążowy i były dwie kreseczki i patrzyłam się na niego co chwilę bo bałam się że ta druga kreska zniknie a potem mi się śniło że glaskalam brzuch koleżanki w ciąży żeby się zarazić i niestety cykl skończył się jak zawsze.... Zaczynam 8 cs a sny z testami mam od pół roku ...
Mam tak samo.. sny snami a zycie pokazuje ze moge sobie śnić a i tak nic z tego.. [emoji849]
Ja we wtorek mialam na rekach 2 miesięcznego synka koleżanki z pracy.. Mam nadzieję ze sie zarazilam. Brzucha bratowej nie dotykałam:p
Narazie martwię sie czy wszystko z nia bedzie dobrze i kiedy wypuszcza ja ze szpitala.
A w którym tc jest bratowa ?

reklama
Do góry