reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja byłam w Zakopanym na początku pierwszej ciąży z córcią, w zimie, to był 10 tydzień. Wspominam bardzo dobrze. Nic się nie działo. Nie słyszałam, żeby były jakieś przeciwwskazania do podróży pod Tatry. No chyba, że zamierzasz dwutysięczniki zdobywać, to może bym się zastanawiała, ale sam pobyt i połażenie po dolinach nie powinny niczego złego spowodować.

Dziewczyny, do których @ przyszła - przykro mi, ale nie ma tego złego...Jeszcze więcej przytulanek :D!

U mnie 20dc. Chyba jednak owu była, bo dzisiaj temperatura wyższa o 0,2, albo chwilowy wyskok ;).

Kto testuje w najbliższych dniach :)?
Ja za jakis tydzień [emoji14]

reklama
Kup mikroskop owulacyjny. Jest wielokrotnego użytku.
nawet o tym nie slyszalam. wpisalam w google na szybko i znalazlam fertilcontrol badanie owu za pomoca sliny. znacznie przyjemniejsze niz mocz;p 60 uzyc i wynik w 5min do tego mega dyskretny. nawet w pracy moglabym robic :D
jesli nie uda sie w tym cyklu to sie skusze. Ale ja mysle ze sie uda hehe

Ostatnia edycja:
nawet o tym nie slyszalam. wpisalam w google na szybko i znalazlam fertilcontrol badanie owu za pomoca sliny. znacznie przyjemniejsze niz mocz;p 60 uzyc i wynik w 50min do tego mega dyskretny. nawet w pracy moglabym robic :D
jesli nie uda sie w tym cyklu to sie skusze. Ale ja mysle ze sie uda hehe
Polecam geratherm wynik jest w ciągu 10-15 minut

kurcze szkoda mi kolejne 25zl wydawac na testy owu z domowe laboratorium a tamte paski cienkie z allegro pokazuja mi nadal brak owu gdzie dmowe laboratorium wam wczoraj pokazalam i widocznie ciemniejsza krecha. Jedna probka moczu dwa rozne testy i dwa rozne wyniki. no nic trzeba bedzie codziennie ♥ ;p

@Kasienka3b wg mnie jak najbardziej tak. Powodzenia! Masz jakis zbyteczny test? hehhe przydalby mi się :D
Ja dlatego tylko robie testy z domowego laboratorium bo wlasnie naczytalam sie ze z alegro nie zawsze wychodza.
Co do testow mam jeszcze 5 wiec moge Ci dac:)

Hej dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta?? Do dzis bylam lutowa mama no ale dzis juz wszystko jasne w poniedzialek bylam u gina a on do mnie ze ciaza martwa brak serduszka z usg wyszlo idealnie 8 tyg i 3 dni tak jak z om a do tej pory ciaza byla tydzien mlodsza nie uwierzylam lekarzowi ale dla swietego spokoju zrobilam bete w srode wynik 170442 dzis po 48 godz 140442 czyli leci w dol juz zludzen nie mam :( moja wyczekana dzidzia odeszla tak samo niespodziewanie jak sie pojawila czekam do poniedzialku na wizyte i pewnie zabieg choc przy moim braku szyjki nie jest wskazany wolalabym zeby samo sie oczyscilo ale jakwidac niechce zadnych boli krwawien nawet obiawy nieustaly. Jakie to zycie jest niesprawiedliwe najpierw rak operacja amputacji szyjki ciaza biochemiczna a teraz martwa ciaza coz mi pozostaje jedynie co czekac az kiedys poznam mojego juz 2 aniolka.

reklama
A który masz dc? Mnie w okresie płodny to jajniki bolały prawie cały tydzień więc może jeszcze wszystko przed Tobą? :) Kiedy wracasz do domu? :) może zdążysz dorwać męza :) :) :) :)

A ja wizytę 26.06 odwołałam bo byłam tydzień wcześniej, nie miałam plamień i generalnie czułam się ok i za sugestią doktora odwołałam w piątek. Kolejną mam 10.07 bo on teraz jest na urlopie. Trochę się stresuję czy wszystko jest ok i czy serduszko dalej bije, tym bardziej, że po wizycie nie odczuwam praktycznie żadnych bóli brzucha, nic. Jedynie co to piersi powiększone i bolą bardzo. Musiałam już zmienić miseczkę z B na C :) no i spać mi się chce okrutnie. Po pracy to nie nadaję się do niczego plus w tym tygodniu trochę mnie mdłości męczą. :)
A na kiedy masz termin? :)

Do góry