reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja chyba też jesienią zdecyduję się dołączyć witaminę D.
Cieszę się, że niedługo weekend się zaczyna, kiepski miałam ten tydzień.
Jakie macie zdanie na temat Zakopanego w początkowej fazie ciąży? Bo ja chyba biorąc pod uwagę sierpniowy wyjazd odpuszczę starania w tym cyklu. Naczytałam się o poronieniach spowodowanych wyjazdem w góry... Ja bardzo kiepsko znosze zmiany ciśnienia...
Ja byłam w Zakopanym na początku pierwszej ciąży z córcią, w zimie, to był 10 tydzień. Wspominam bardzo dobrze. Nic się nie działo. Nie słyszałam, żeby były jakieś przeciwwskazania do podróży pod Tatry. No chyba, że zamierzasz dwutysięczniki zdobywać, to może bym się zastanawiała, ale sam pobyt i połażenie po dolinach nie powinny niczego złego spowodować.

Dziewczyny, do których @ przyszła - przykro mi, ale nie ma tego złego...Jeszcze więcej przytulanek :D!

U mnie 20dc. Chyba jednak owu była, bo dzisiaj temperatura wyższa o 0,2, albo chwilowy wyskok ;).

Kto testuje w najbliższych dniach :)?

To pozytyw:) Nie?

Załączniki

• 20180629_152031.jpg
    20180629_152031.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 84
kurcze szkoda mi kolejne 25zl wydawac na testy owu z domowe laboratorium a tamte paski cienkie z allegro pokazuja mi nadal brak owu gdzie dmowe laboratorium wam wczoraj pokazalam i widocznie ciemniejsza krecha. Jedna probka moczu dwa rozne testy i dwa rozne wyniki. no nic trzeba bedzie codziennie ♥ ;p

@Kasienka3b wg mnie jak najbardziej tak. Powodzenia! Masz jakis zbyteczny test? hehhe przydalby mi się :D

To pozytyw:) Nie?

Dla mnie pozytyw. :) teraz przed Tobą faza lutealna, która zawsze trwa wieki. :/

kurcze szkoda mi kolejne 25zl wydawac na testy owu z domowe laboratorium a tamte paski cienkie z allegro pokazuja mi nadal brak owu gdzie dmowe laboratorium wam wczoraj pokazalam i widocznie ciemniejsza krecha. Jedna probka moczu dwa rozne testy i dwa rozne wyniki. no nic trzeba bedzie codziennie ♥ ;p

@Kasienka3b wg mnie jak najbardziej tak. Powodzenia! Masz jakis zbyteczny test? hehhe przydalby mi się :D

Też mnie zawsze boli wydawanie 25 zł na testy, ale jednak sporo osób potwierdza, że są najlepsze a te tanie nie wychodzą.

kurcze szkoda mi kolejne 25zl wydawac na testy owu z domowe laboratorium a tamte paski cienkie z allegro pokazuja mi nadal brak owu gdzie dmowe laboratorium wam wczoraj pokazalam i widocznie ciemniejsza krecha. Jedna probka moczu dwa rozne testy i dwa rozne wyniki. no nic trzeba bedzie codziennie [emoji813] ;p

Kup mikroskop owulacyjny. Jest wielokrotnego użytku.

reklama
Dla mnie pozytyw. :) teraz przed Tobą faza lutealna, która zawsze trwa wieki. :/

Też mnie zawsze boli wydawanie 25 zł na testy, ale jednak sporo osób potwierdza, że są najlepsze a te tanie nie wychodzą.
tak potwierdzam. mi te zwykle poprostu nie wwychodza... jak z 1 probki moczu jeden test moze wyjsc a drugi nie?
Zbadalam szyjke i robi sie miekka coraz bardziej i otwiera ale jest jakby za nisko... moze ten cykl jest taki inny od poprzednich a tym samym wyjatkowy :p boli mnie dzis prawy jajnik... a juz czuje go strasznie jak nie daj boze leze na lewym boku lub plasko na plecach.

Do góry