reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Migdalove jak tam Twoje zdrówko??
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że nadal wszystko ok? Byłaś na tej wizycie 26 czerwca. Czy była odwołana po tej wcześniejszej przyspieszonej?
@IrenaX co tam u Ciebie? Jak się czujesz??
@Magda 2791 to straszne stracić dzieciątko w tak zaawansowanej ciąży... Nawet nie chce myśleć co przeżywa Twoja koleżanka...
@Maliina, @Kasienka3b działajcie, działajcie ze swoimi lubymi;) pięknie ciemnieja wam te krechy:tak:

A mnie dzisiaj boli lewy jajnik, więc albo mam owu, albo pęcherzyk robi się przerośniety a nie pęka ... Ja niestety nie podziałam, bo mąż daleko.... Ehmmm;)
A który masz dc? Mnie w okresie płodny to jajniki bolały prawie cały tydzień więc może jeszcze wszystko przed Tobą? :) Kiedy wracasz do domu? :) może zdążysz dorwać męza :) :) :) :)

A ja wizytę 26.06 odwołałam bo byłam tydzień wcześniej, nie miałam plamień i generalnie czułam się ok i za sugestią doktora odwołałam w piątek. Kolejną mam 10.07 bo on teraz jest na urlopie. Trochę się stresuję czy wszystko jest ok i czy serduszko dalej bije, tym bardziej, że po wizycie nie odczuwam praktycznie żadnych bóli brzucha, nic. Jedynie co to piersi powiększone i bolą bardzo. Musiałam już zmienić miseczkę z B na C :) no i spać mi się chce okrutnie. Po pracy to nie nadaję się do niczego plus w tym tygodniu trochę mnie mdłości męczą. :)

A który masz dc? Mnie w okresie płodny to jajniki bolały prawie cały tydzień więc może jeszcze wszystko przed Tobą? :) Kiedy wracasz do domu? :) może zdążysz dorwać męza :) :) :) :)

A ja wizytę 26.06 odwołałam bo byłam tydzień wcześniej, nie miałam plamień i generalnie czułam się ok i za sugestią doktora odwołałam w piątek. Kolejną mam 10.07 bo on teraz jest na urlopie. Trochę się stresuję czy wszystko jest ok i czy serduszko dalej bije, tym bardziej, że po wizycie nie odczuwam praktycznie żadnych bóli brzucha, nic. Jedynie co to piersi powiększone i bolą bardzo. Musiałam już zmienić miseczkę z B na C :) no i spać mi się chce okrutnie. Po pracy to nie nadaję się do niczego plus w tym tygodniu trochę mnie mdłości męczą. :)
Nie martw się na zapas. Z dzidzą jest wszystko ok:)
Wiem łatwo się mówi ale pewnie jak ja będę już zafasolkowana to na 100% też będę to tak przeżywać. A jak jesteś senna imasz mdłości to dobry objaw ciąży ;)
:D

Ja chyba też jesienią zdecyduję się dołączyć witaminę D.
Cieszę się, że niedługo weekend się zaczyna, kiepski miałam ten tydzień.
Jakie macie zdanie na temat Zakopanego w początkowej fazie ciąży? Bo ja chyba biorąc pod uwagę sierpniowy wyjazd odpuszczę starania w tym cyklu. Naczytałam się o poronieniach spowodowanych wyjazdem w góry... Ja bardzo kiepsko znosze zmiany ciśnienia...

Ja chyba też jesienią zdecyduję się dołączyć witaminę D.
Cieszę się, że niedługo weekend się zaczyna, kiepski miałam ten tydzień.
Jakie macie zdanie na temat Zakopanego w początkowej fazie ciąży? Bo ja chyba biorąc pod uwagę sierpniowy wyjazd odpuszczę starania w tym cyklu. Naczytałam się o poronieniach spowodowanych wyjazdem w góry... Ja bardzo kiepsko znosze zmiany ciśnienia...

Ja mam też wielkie problemy z ciśnieniem. Byłam na początku roku w górach na weekend to głowa mnie codziennie bolała. Nawet jak są takie dni mieszane z pogodą, to umieram.

reklama
Jesli chodzi o witamine D to odkąd zbadalam w styczniu poziom to biore cały czas tzn w tym miesiącu nie brałam bo bralam Ovarin a tam tez jest . Teraz znów wracam do suplementacji wit D .

Do góry