reklama
Nie ma innego wyjscia! Musimy tam razem byc
Mi maz zrobił niespodziankę i zamiast o 23 z pracy wróci o 21. Będzie szansq na przytulanki.
@Sif kochana głowa do gory. Uda sie nam wszystkim który cykl staran zaczynasz?
martoosia04
Fanka BB :)
Mi maz zrobił niespodziankę i zamiast o 23 z pracy wróci o 21. Będzie szansq na przytulanki.
@Sif kochana głowa do gory. Uda sie nam wszystkim który cykl staran zaczynasz?
Nooo to jest dobra wiadomość to powodzenia!
ForgetMeeNot
A który masz dc? Mnie w okresie płodny to jajniki bolały prawie cały tydzień więc może jeszcze wszystko przed Tobą? Kiedy wracasz do domu? może zdążysz dorwać męza@Migdalove jak tam Twoje zdrówko??
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że nadal wszystko ok? Byłaś na tej wizycie 26 czerwca. Czy była odwołana po tej wcześniejszej przyspieszonej?
@IrenaX co tam u Ciebie? Jak się czujesz??
@Magda 2791 to straszne stracić dzieciątko w tak zaawansowanej ciąży... Nawet nie chce myśleć co przeżywa Twoja koleżanka...
@Maliina, @Kasienka3b działajcie, działajcie ze swoimi lubymi pięknie ciemnieja wam te krechy
A mnie dzisiaj boli lewy jajnik, więc albo mam owu, albo pęcherzyk robi się przerośniety a nie pęka ... Ja niestety nie podziałam, bo mąż daleko.... Ehmmm
A ja wizytę 26.06 odwołałam bo byłam tydzień wcześniej, nie miałam plamień i generalnie czułam się ok i za sugestią doktora odwołałam w piątek. Kolejną mam 10.07 bo on teraz jest na urlopie. Trochę się stresuję czy wszystko jest ok i czy serduszko dalej bije, tym bardziej, że po wizycie nie odczuwam praktycznie żadnych bóli brzucha, nic. Jedynie co to piersi powiększone i bolą bardzo. Musiałam już zmienić miseczkę z B na C no i spać mi się chce okrutnie. Po pracy to nie nadaję się do niczego plus w tym tygodniu trochę mnie mdłości męczą.
martoosia04
Ja mam dziś ból brzucha jak na @ i w ogóle jakiś spadek energii. Miała tak któraś przed owu?
Senność poziom milion!
Senność poziom milion!
8mela3
Nie martw się na zapas. Z dzidzą jest wszystko okA który masz dc? Mnie w okresie płodny to jajniki bolały prawie cały tydzień więc może jeszcze wszystko przed Tobą? Kiedy wracasz do domu? może zdążysz dorwać męza
A ja wizytę 26.06 odwołałam bo byłam tydzień wcześniej, nie miałam plamień i generalnie czułam się ok i za sugestią doktora odwołałam w piątek. Kolejną mam 10.07 bo on teraz jest na urlopie. Trochę się stresuję czy wszystko jest ok i czy serduszko dalej bije, tym bardziej, że po wizycie nie odczuwam praktycznie żadnych bóli brzucha, nic. Jedynie co to piersi powiększone i bolą bardzo. Musiałam już zmienić miseczkę z B na C no i spać mi się chce okrutnie. Po pracy to nie nadaję się do niczego plus w tym tygodniu trochę mnie mdłości męczą.
Wiem łatwo się mówi ale pewnie jak ja będę już zafasolkowana to na 100% też będę to tak przeżywać. A jak jesteś senna imasz mdłości to dobry objaw ciąży
Genadia
Ja chyba też jesienią zdecyduję się dołączyć witaminę D.
Cieszę się, że niedługo weekend się zaczyna, kiepski miałam ten tydzień.
Jakie macie zdanie na temat Zakopanego w początkowej fazie ciąży? Bo ja chyba biorąc pod uwagę sierpniowy wyjazd odpuszczę starania w tym cyklu. Naczytałam się o poronieniach spowodowanych wyjazdem w góry... Ja bardzo kiepsko znosze zmiany ciśnienia...
Jakie macie zdanie na temat Zakopanego w początkowej fazie ciąży? Bo ja chyba biorąc pod uwagę sierpniowy wyjazd odpuszczę starania w tym cyklu. Naczytałam się o poronieniach spowodowanych wyjazdem w góry... Ja bardzo kiepsko znosze zmiany ciśnienia...
martoosia04
Ja chyba też jesienią zdecyduję się dołączyć witaminę D.
Ja mam też wielkie problemy z ciśnieniem. Byłam na początku roku w górach na weekend to głowa mnie codziennie bolała. Nawet jak są takie dni mieszane z pogodą, to umieram.
reklama