O jej przykro miHej dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta?? Do dzis bylam lutowa mama no ale dzis juz wszystko jasne w poniedzialek bylam u gina a on do mnie ze ciaza martwa brak serduszka z usg wyszlo idealnie 8 tyg i 3 dni tak jak z om a do tej pory ciaza byla tydzien mlodsza nie uwierzylam lekarzowi ale dla swietego spokoju zrobilam bete w srode wynik 170442 dzis po 48 godz 140442 czyli leci w dol juz zludzen nie mam moja wyczekana dzidzia odeszla tak samo niespodziewanie jak sie pojawila czekam do poniedzialku na wizyte i pewnie zabieg choc przy moim braku szyjki nie jest wskazany wolalabym zeby samo sie oczyscilo ale jakwidac niechce zadnych boli krwawien nawet obiawy nieustaly. Jakie to zycie jest niesprawiedliwe najpierw rak operacja amputacji szyjki ciaza biochemiczna a teraz martwa ciaza coz mi pozostaje jedynie co czekac az kiedys poznam mojego juz 2 aniolka.
reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Kochana tak mi przykro Tule Cie mocno:*Hej dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta?? Do dzis bylam lutowa mama no ale dzis juz wszystko jasne w poniedzialek bylam u gina a on do mnie ze ciaza martwa brak serduszka z usg wyszlo idealnie 8 tyg i 3 dni tak jak z om a do tej pory ciaza byla tydzien mlodsza nie uwierzylam lekarzowi ale dla swietego spokoju zrobilam bete w srode wynik 170442 dzis po 48 godz 140442 czyli leci w dol juz zludzen nie mam moja wyczekana dzidzia odeszla tak samo niespodziewanie jak sie pojawila czekam do poniedzialku na wizyte i pewnie zabieg choc przy moim braku szyjki nie jest wskazany wolalabym zeby samo sie oczyscilo ale jakwidac niechce zadnych boli krwawien nawet obiawy nieustaly. Jakie to zycie jest niesprawiedliwe najpierw rak operacja amputacji szyjki ciaza biochemiczna a teraz martwa ciaza coz mi pozostaje jedynie co czekac az kiedys poznam mojego juz 2 aniolka.
martoosia04
Hej dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta?? Do dzis bylam lutowa mama no ale dzis juz wszystko jasne w poniedzialek bylam u gina a on do mnie ze ciaza martwa brak serduszka z usg wyszlo idealnie 8 tyg i 3 dni tak jak z om a do tej pory ciaza byla tydzien mlodsza nie uwierzylam lekarzowi ale dla swietego spokoju zrobilam bete w srode wynik 170442 dzis po 48 godz 140442 czyli leci w dol juz zludzen nie mam moja wyczekana dzidzia odeszla tak samo niespodziewanie jak sie pojawila czekam do poniedzialku na wizyte i pewnie zabieg choc przy moim braku szyjki nie jest wskazany wolalabym zeby samo sie oczyscilo ale jakwidac niechce zadnych boli krwawien nawet obiawy nieustaly. Jakie to zycie jest niesprawiedliwe najpierw rak operacja amputacji szyjki ciaza biochemiczna a teraz martwa ciaza coz mi pozostaje jedynie co czekac az kiedys poznam mojego juz 2 aniolka.
Bardzo mi przykro przytulam mocno.
ForgetMeeNot
na 12.02 tak mi wychodzi i z OM i z USGA na kiedy masz termin?
Baffi Kochana, tak bardzo mi przykro. miałam nadzieję i trzymałam kciuki za błędną diagnozę...Hej dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta?? Do dzis bylam lutowa mama no ale dzis juz wszystko jasne w poniedzialek bylam u gina a on do mnie ze ciaza martwa brak serduszka z usg wyszlo idealnie 8 tyg i 3 dni tak jak z om a do tej pory ciaza byla tydzien mlodsza nie uwierzylam lekarzowi ale dla swietego spokoju zrobilam bete w srode wynik 170442 dzis po 48 godz 140442 czyli leci w dol juz zludzen nie mam moja wyczekana dzidzia odeszla tak samo niespodziewanie jak sie pojawila czekam do poniedzialku na wizyte i pewnie zabieg choc przy moim braku szyjki nie jest wskazany wolalabym zeby samo sie oczyscilo ale jakwidac niechce zadnych boli krwawien nawet obiawy nieustaly. Jakie to zycie jest niesprawiedliwe najpierw rak operacja amputacji szyjki ciaza biochemiczna a teraz martwa ciaza coz mi pozostaje jedynie co czekac az kiedys poznam mojego juz 2 aniolka.
Boziu jak to doczytalam az łzy polecialy. Starsznie los niesprawiedliwy. Bardzo mi przykro. nawet nie wiem co wiecej napisac. Mam nadzieje ze Bog (jesli naprawde istnieje) wynagrodzi ci kiedys ten ból.Hej dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta?? Do dzis bylam lutowa mama no ale dzis juz wszystko jasne w poniedzialek bylam u gina a on do mnie ze ciaza martwa brak serduszka z usg wyszlo idealnie 8 tyg i 3 dni tak jak z om a do tej pory ciaza byla tydzien mlodsza nie uwierzylam lekarzowi ale dla swietego spokoju zrobilam bete w srode wynik 170442 dzis po 48 godz 140442 czyli leci w dol juz zludzen nie mam moja wyczekana dzidzia odeszla tak samo niespodziewanie jak sie pojawila czekam do poniedzialku na wizyte i pewnie zabieg choc przy moim braku szyjki nie jest wskazany wolalabym zeby samo sie oczyscilo ale jakwidac niechce zadnych boli krwawien nawet obiawy nieustaly. Jakie to zycie jest niesprawiedliwe najpierw rak operacja amputacji szyjki ciaza biochemiczna a teraz martwa ciaza coz mi pozostaje jedynie co czekac az kiedys poznam mojego juz 2 aniolka.
Moja bratowa dzis tez trafila do szpitala. jest w 25t3d. Ma straszna anemie, bakterie w moczu takie ze lekarz przerazony co sie z nia dzieje, do tego problem z zylakami jest na zastrzykach i do konca ciazy musi je robic, usg zrobili i ktg. doppler dopiero w poniedzialek. wskazanie do ktg 3 razy dziennie mamy nadzieje że Ala bedzie zdrowa i urodzi sie rowniez zdrowa.
Genadia
Dziękuję za odpowiedzi odnośnie wyjazdu w góry. Mamy zamiar pochodzić głównie po dolinkach więc lajtowo. No ale z drugiej strony u mnie zmiany ciśnienia to murowana migrena, nawet dziś się kiepsko czuję. Muszę to jeszcze przemyśleć sobie.
@ForgetMeeNot dzisiaj mam 12 dc ale już 8 dc miałam w miarę wyraźną kreskę na tescie owu. Teraz to nie wiem jaka jest, bo nie brałam tu ze sobą takich cudów jak testy owu także nie sądzę żebym zdążyła, ale męża i tak dorwę jak wrócę, ale to z tęsknoty
I tak nie liczę, że przez najbliższe 3 cykle się uda. Oby udało się pomiędzy wrzesniem a grudniem
To czekam niecierpliwie do kolejnej wizyty i myślę, że będzie wszystko dobrze Trzymam za to kciuki Wiem, że już jesteś na lutówkach, ale zajrzyj tu czasami i daj znać, co u Ciebie
I tak nie liczę, że przez najbliższe 3 cykle się uda. Oby udało się pomiędzy wrzesniem a grudniem
To czekam niecierpliwie do kolejnej wizyty i myślę, że będzie wszystko dobrze Trzymam za to kciuki Wiem, że już jesteś na lutówkach, ale zajrzyj tu czasami i daj znać, co u Ciebie
Genadia
Tak czytam dalej o witaminie D i podobno zalecana jest w celu zmniejszenia rozrostu endometrium przy endometriozie. Ja mam ostatnio skąpe miesiączki i zastanawiam się czy moje endometrium nie jest właśnie liche. Chyba jednak daruję sobię te witaminę lub będę przyjmować max 5 mikrogramów.
Baffi26
Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia nie martwcie sie o mnie dam sobie rade wiem ze jestem silna nie zalamie mnie to a jedynie doda sil wiecie nawet lepiej ze to sie stalo teraz kiedy jeszcze nie czulam ruchow nie wiem czy umialabym sobie poradzic z puzniejsza strata w 2009 roku stracilam synka w 22tc to bylo koszmarne trzymalam moja kruszynke az serduszko przestalo bic 2 lata mi zajelo dojscie do siebie dlatego z jednej strony ciesze sie ze to sie stalo teraz a nie puzniej. Coz za jakis czas wroce do staran ale zmieniam taktyke nie testuje czy jest owu nie sprawdzam nic ide na zywiol tak zreszta tym razem mi sie udalo zajsc niespodziewanie takze dziewczyny bedzie dobrze zycze wszystkim powodzenia i nudnej spokojnej ciazy
reklama
martoosia04
Coz za jakis czas wroce do staran ale zmieniam taktyke nie testuje czy jest owu nie sprawdzam nic ide na zywiol tak zreszta tym razem mi sie udalo zajsc niespodziewanie takze dziewczyny bedzie dobrze zycze wszystkim powodzenia i nudnej spokojnej ciazy
Trzymaj się, kochana :* Musisz wierzyć, że będzie dobrze.