reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zbadalam dzis szyjke i znow jest na dole... jest jeszcze twardawa choc mam wrazenie ze rozpulchnia sie i otwiera... ale numer w tym cyklu.

reklama
@Migdalove jak tam Twoje zdrówko??
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że nadal wszystko ok? Byłaś na tej wizycie 26 czerwca. Czy była odwołana po tej wcześniejszej przyspieszonej?
@IrenaX co tam u Ciebie? Jak się czujesz??
@Magda 2791 to straszne stracić dzieciątko w tak zaawansowanej ciąży... Nawet nie chce myśleć co przeżywa Twoja koleżanka...
@Maliina, @Kasienka3b działajcie, działajcie ze swoimi lubymi;) pięknie ciemnieja wam te krechy:tak:

A mnie dzisiaj boli lewy jajnik, więc albo mam owu, albo pęcherzyk robi się przerośniety a nie pęka ... Ja niestety nie podziałam, bo mąż daleko.... Ehmmm;)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek:) Dzis 13dc. Flo pokazuje na dzis owu ale podejrzewam ze jutro bedzie bo na to wskazuja testy. Z mezem przytulaski dzis juz byly bo potem jedziemy na urlop i bedzie licho. Ogolnie jakos odzyskalam nadzieje na ten cykl i cicho licze ze dolacze do marcowek. Milego dnia wszystkim:)

reklama
Do góry