reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Ankaaalat25, @monia_l wielkie GRATULACJE!!! Super! :)

A ja to was chyba nie nadrobię żeby podpisywać ;) Dość intensywny mam ten wyjazd. Ale podczytuje w wolnej chwili i kibicuję :)
Mi teraz żal jakoś tego cyklu, że spisany na straty.... Pewnie i tak nic by z tego nie było, ale tak nawet nie ma tej niepewności, która niby jest okropna, ale jednak lepsza niż pewność, że na nic nie ma szans;) durna jestem:D;)

reklama
Które dziewczyny tu miały "biegunki" zwiastuny ciąży hehe

@IrenaX przywołuje Cie. Jak się czujecie?

@Kasienka3b a mialas owulacje? Szukam potwierdzenia ze testy sa nie dla wszystkich.

Zastanawiam sie nad monitoringiem cyklu.. Nie mialam nigdy.. Kiedy najlepiej sie udać ? Ale w sumie przecież mi niepotrzebne będzie. Bo ja tu po 8 lipca wstawiam wynik bety pozytywny.

Gratulacje dziewczyny :) ładny wysyp marcowy
Też bym zatestowala ale strasznie boję się że znów zobaczę 1 kreskę.... Chyba poczekam do soboty do tego czasu @ już powinna przyjść albo przynajmniej powinna spaść temperatura ....

Gratulacje dziewczyny :) ładny wysyp marcowy
Też bym zatestowala ale strasznie boję się że znów zobaczę 1 kreskę.... Chyba poczekam do soboty do tego czasu @ już powinna przyjść albo przynajmniej powinna spaść temperatura ....
A ile juz masz dpo ?
Ja trzymam kciuki zeby temperatura rosla u Ciebie [emoji110][emoji6]

Moja temperatura sobie skacze w ostatnich dniach tak dziwnie [emoji14][emoji848]

Tak sobie zdalam sprawe ze nawet jesli mialam owu to teraz nie wiem kiedy i nie wiem jak liczyc. pozostaje czekanie na nie przyjscie malpiszona :)

A ile juz masz dpo ?
Ja trzymam kciuki zeby temperatura rosla u Ciebie [emoji110][emoji6]

Moja temperatura sobie skacze w ostatnich dniach tak dziwnie [emoji14][emoji848]
Dziś 13 dpo i dziś temperatura poszła do góry o 0,1 stopnia niby nie dużo ale daje nadzieję.... A do tego szyjka jest miękka, wysoko i zamknięta... I jest przy szyjce i ogólnie, bardzo dużo białego śluzu nie jest lepki gesty tylko taki śliski i jak mleko... Tylko piersi już tak mocno nie bolą czasem pojawi się jakieś lekkie mrowienie...

Witam wszystkie straczki. Oczywiście gratuluję tym, które ujrzały upragnione II kreski.
Chciała bym do was dołączyć jeśli można?
Od dłuższego czasu was poczytuje. Trochę o sobie mam 34 lata 10letniego syna i aniołka którego straciłam w lutym tego roku(8tydz.). W tym miesiącu postanowiliśmy z M rozpocząć starania. Zakupiłam testy owu, które postanowiłam wypróbować zrobiłam w 9, 10 i dziś 11dc i sama niewierzę a cykle mam 26-28 dc. Proszę o pomoc w interpretacji czy według was owu już była?

Witam wszystkie straczki. Oczywiście gratuluję tym, które ujrzały upragnione II kreski.
Od dłuższego czasu was poczytuje. Trochę o sobie mam 34 lata 10letniego syna i aniołka którego straciłam w lutym tego roku(8tydz.). W tym miesiącu postanowiliśmy z M rozpocząć starania. Zakupiłam testy owu, które postanowiłam wypróbować zrobiłam w 9, 10 i dziś 11dc i sama niewierzę a cykle mam 26-28 dc. Proszę o pomoc w interpretacji czy według was owu już była?

hej:) rozgość się :) zalacz zdjęcie testu.

reklama

Załączniki

• IMG_20180627_214210.JPG
    IMG_20180627_214210.JPG
    553,1 KB · Wyświetleń: 83
Do góry