reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Fleur86 Dziękuję że pytasz. U mnie było troszkę komplikacji.Ciąże mam zagrożoną, trochę też plamiłam i jestem na lekach,muszę odpoczywać. Tydzień temu byłam na badaniach prenatalnych,wszystko ok. Termin z USG mam na 26 grudnia a z OM 28 grudnia
W sierpniu mam badania połówkowe i wtedy też potwierdzi mi Pani doktor swoje przypuszczenia co do płci;) Oby się sprawdziło.Badzo byśmy chcieli córeczkę ale i tak wiadomo że najważniejsze żeby było zdrowe:)

reklama
Ja zrobiłam test 16 dc i negatywny:(ból delikatny się utrzymuje podbrzusza czyli ciąży nie ma a dzieje się coś Po zabiegu..Pozdrawiam staraczki i tym którym się udało.ja muszę starać się dalej..

Staram sie myśleć pozytywnie, choć czasami bywa ciężko [emoji6]
Szkoda ze przy takich wysypach || nie potrafię się nimi zarazic [emoji57]
Długo sie starasz ? wybacz, pewnie juz o to pytałam i pisałaś mam jakies zaćmienie chyba [emoji6]
Ja tez ubolewam nad tym ze nie idzie sie tak latwo zarazic ale w koncu i na nas przyjdzie pora:)
Co do moich staran to zaczelam sie starac w lipcu 2017. 6 cykli nieudanych a gdy juz myslalam ze wyszlo bo @ sie spozniala 10 dni to niestety wyszla mi torbiel ktora rosla. Tak wiec musialam miec operacje usuniecia jej. Odbyla sie 1 marca ale niestety torbiel byla tak owinieta wokol jajnika i jajowodu ze musialam miec i je usuniete. Torbiel miala 14cm:/ Teraz walcze tylko z prawym jajnikiem i jajowodem. Jak dostalam zielone swiatlo po operacji ze moge wrocic do staran tak zaczelismy probowac z mezem ale niestety juz 4 cykl:( Pociesza mnie mysl ze 1 szkrab 6 letni biega juz u mnie w domu ale tak bardzo chce rodzenstwo ze codziennie o tym mowi a ja juz niewiem co mowic:(
A Ty jak dlugo sie starasz? Bo tez moglam ominac post w ktorym o tym pisalas.

Ja zrobiłam test 16 dc i negatywny:(ból delikatny się utrzymuje podbrzusza czyli ciąży nie ma a dzieje się coś Po zabiegu..Pozdrawiam staraczki i tym którym się udało.ja muszę starać się dalej..
Test ciążowy w 16dc ??
Ja tez ubolewam nad tym ze nie idzie sie tak latwo zarazic ale w koncu i na nas przyjdzie pora:)
Co do moich staran to zaczelam sie starac w lipcu 2017. 6 cykli nieudanych a gdy juz myslalam ze wyszlo bo @ sie spozniala 10 dni to niestety wyszla mi torbiel ktora rosla. Tak wiec musialam miec operacje usuniecia jej. Odbyla sie 1 marca ale niestety torbiel byla tak owinieta wokol jajnika i jajowodu ze musialam miec i je usuniete. Torbiel miala 14cm:/ Teraz walcze tylko z prawym jajnikiem i jajowodem. Jak dostalam zielone swiatlo po operacji ze moge wrocic do staran tak zaczelismy probowac z mezem ale niestety juz 4 cykl:( Pociesza mnie mysl ze 1 szkrab 6 letni biega juz u mnie w domu ale tak bardzo chce rodzenstwo ze codziennie o tym mowi a ja juz niewiem co mowic:(
A Ty jak dlugo sie starasz? Bo tez moglam ominac post w ktorym o tym pisalas.
Oj no to sporo przeszlas z ta torbiela.. [emoji853] współczuję [emoji853]
A z tego jednego jajnika masz normalnie owu ? Z pierwszym szkrabem szybko sie udalo ?
Ja tez sie pocieszam myślą ze mam juz mojego mlodego no ale.. tak bym chciała zeby miał rodzeństwo [emoji57]
My staramy sie od października czyli obecnie 10cs [emoji853]

reklama
Test ciążowy w 16dc ?? Oj no to sporo przeszlas z ta torbiela.. [emoji853] współczuję [emoji853]
A z tego jednego jajnika masz normalnie owu ? Z pierwszym szkrabem szybko sie udalo ?
Ja tez sie pocieszam myślą ze mam juz mojego mlodego no ale.. tak bym chciała zeby miał rodzeństwo [emoji57]
My staramy sie od października czyli obecnie 10cs [emoji853]
Tak jak badal mnie lekarz w okolicy owu to byl zapadniety pecherzyk czyli bylo po owu. Teraz dopiero 2 cykl robie testy owu i licze ze choc troche mi pomoga ale jesli do pol roku mi nie wyjdzie to ide do gina.
Co do 1 ciazy to wyszlo odrazu w 1cs i dlatego teraz te nie udane proby sa dla mnie flustrujace:/
A Ty badania masz porobione? Jakies choroby masz ze nie wychodzi czy poprostu tak? Z synkiem jak Tobie szybko wyszlo?

Do góry