reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Fleur86 Dziękuję że pytasz. U mnie było troszkę komplikacji.Ciąże mam zagrożoną, trochę też plamiłam i jestem na lekach,muszę odpoczywać. Tydzień temu byłam na badaniach prenatalnych,wszystko ok. Termin z USG mam na 26 grudnia a z OM 28 grudnia
W sierpniu mam badania połówkowe i wtedy też potwierdzi mi Pani doktor swoje przypuszczenia co do płci;) Oby się sprawdziło.Badzo byśmy chcieli córeczkę ale i tak wiadomo że najważniejsze żeby było zdrowe:)

reklama
Ja zrobiłam test 16 dc i negatywny:(ból delikatny się utrzymuje podbrzusza czyli ciąży nie ma a dzieje się coś Po zabiegu..Pozdrawiam staraczki i tym którym się udało.ja muszę starać się dalej..

Staram sie myśleć pozytywnie, choć czasami bywa ciężko [emoji6]
Szkoda ze przy takich wysypach || nie potrafię się nimi zarazic [emoji57]
Długo sie starasz ? wybacz, pewnie juz o to pytałam i pisałaś mam jakies zaćmienie chyba [emoji6]
Ja tez ubolewam nad tym ze nie idzie sie tak latwo zarazic ale w koncu i na nas przyjdzie pora:)
Co do moich staran to zaczelam sie starac w lipcu 2017. 6 cykli nieudanych a gdy juz myslalam ze wyszlo bo @ sie spozniala 10 dni to niestety wyszla mi torbiel ktora rosla. Tak wiec musialam miec operacje usuniecia jej. Odbyla sie 1 marca ale niestety torbiel byla tak owinieta wokol jajnika i jajowodu ze musialam miec i je usuniete. Torbiel miala 14cm:/ Teraz walcze tylko z prawym jajnikiem i jajowodem. Jak dostalam zielone swiatlo po operacji ze moge wrocic do staran tak zaczelismy probowac z mezem ale niestety juz 4 cykl:( Pociesza mnie mysl ze 1 szkrab 6 letni biega juz u mnie w domu ale tak bardzo chce rodzenstwo ze codziennie o tym mowi a ja juz niewiem co mowic:(
A Ty jak dlugo sie starasz? Bo tez moglam ominac post w ktorym o tym pisalas.

Ja zrobiłam test 16 dc i negatywny:(ból delikatny się utrzymuje podbrzusza czyli ciąży nie ma a dzieje się coś Po zabiegu..Pozdrawiam staraczki i tym którym się udało.ja muszę starać się dalej..
Test ciążowy w 16dc ??
Ja tez ubolewam nad tym ze nie idzie sie tak latwo zarazic ale w koncu i na nas przyjdzie pora:)
Co do moich staran to zaczelam sie starac w lipcu 2017. 6 cykli nieudanych a gdy juz myslalam ze wyszlo bo @ sie spozniala 10 dni to niestety wyszla mi torbiel ktora rosla. Tak wiec musialam miec operacje usuniecia jej. Odbyla sie 1 marca ale niestety torbiel byla tak owinieta wokol jajnika i jajowodu ze musialam miec i je usuniete. Torbiel miala 14cm:/ Teraz walcze tylko z prawym jajnikiem i jajowodem. Jak dostalam zielone swiatlo po operacji ze moge wrocic do staran tak zaczelismy probowac z mezem ale niestety juz 4 cykl:( Pociesza mnie mysl ze 1 szkrab 6 letni biega juz u mnie w domu ale tak bardzo chce rodzenstwo ze codziennie o tym mowi a ja juz niewiem co mowic:(
A Ty jak dlugo sie starasz? Bo tez moglam ominac post w ktorym o tym pisalas.
Oj no to sporo przeszlas z ta torbiela.. [emoji853] współczuję [emoji853]
A z tego jednego jajnika masz normalnie owu ? Z pierwszym szkrabem szybko sie udalo ?
Ja tez sie pocieszam myślą ze mam juz mojego mlodego no ale.. tak bym chciała zeby miał rodzeństwo [emoji57]
My staramy sie od października czyli obecnie 10cs [emoji853]

reklama
Test ciążowy w 16dc ?? Oj no to sporo przeszlas z ta torbiela.. [emoji853] współczuję [emoji853]
A z tego jednego jajnika masz normalnie owu ? Z pierwszym szkrabem szybko sie udalo ?
Ja tez sie pocieszam myślą ze mam juz mojego mlodego no ale.. tak bym chciała zeby miał rodzeństwo [emoji57]
My staramy sie od października czyli obecnie 10cs [emoji853]
Tak jak badal mnie lekarz w okolicy owu to byl zapadniety pecherzyk czyli bylo po owu. Teraz dopiero 2 cykl robie testy owu i licze ze choc troche mi pomoga ale jesli do pol roku mi nie wyjdzie to ide do gina.
Co do 1 ciazy to wyszlo odrazu w 1cs i dlatego teraz te nie udane proby sa dla mnie flustrujace:/
A Ty badania masz porobione? Jakies choroby masz ze nie wychodzi czy poprostu tak? Z synkiem jak Tobie szybko wyszlo?

Do góry