reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale kto pisze i o czym? Nawet gdybyś miała owulację zaraz po @, to jest dużo za wcześnie na test. Jeśli chcesz zorientować się kiedy mniej więcej spodziewać się owu i w jakim jesteś momencie cyklu, to polecam obserwacje śluzu i prowadzenie wykresu. Poza tym pisałaś że ostatni stosunek był zaraz przed @, więc to naprawdę niemożliwe żebyś w tym momencie już była w ciąży...
Dodam że śluz nam biały prawie przezroczysty ale gesty szczególnie nie jest..i dużo go nie ma do tego ciemniejszy mocz..będę robić obserwacje do okresu...

No ja tez ale najwidoczniej skoro dziewczyny tak piszą to może u nich akurat tak było nie wiem.w każdym razie będę czekać do@:)
Test może wyjść parę dni po owulacji, ale owulacji na pewno nie miałaś zaraz przed okresem, tylko jakieś 12-16 dni przed. Chodzi o to, że ze współżycia 1-2 dni przed @, a nawet 9-13 dni przed, na 100% nie będzie ciąży... Nieważne co by pisali na forach, to jest fizycznie niemożliwe:) Czyli teraz jest prawdopodobnie czas na starania, a na test za ok. 2 tygodnie. Choć mało kto tyle wytrzymuje;)

Test może wyjść parę dni po owulacji, ale owulacji na pewno nie miałaś zaraz przed okresem, tylko jakieś 12-16 dni przed. Chodzi o to, że ze współżycia 1-2 dni przed @, a nawet 9-13 dni przed, na 100% nie będzie ciąży... Nieważne co by pisali na forach, to jest fizycznie niemożliwe:) Czyli teraz jest prawdopodobnie czas na starania, a na test za ok. 2 tygodnie. Choć mało kto tyle wytrzymuje;)
Czekaj .. 9-13 dni przed @ nie ma szans na ciaze?
9 dni przed to rozumiem bo przy tak krotkej fl to rzeczywiście nie możliwe ale 13..? Ja mam 12-13dni fl..

Czekaj .. 9-13 dni przed @ nie ma szans na ciaze?
9 dni przed to rozumiem bo przy tak krotkej fl to rzeczywiście nie możliwe ale 13..? Ja mam 12-13dni fl..

Trochę źle to ujęłam, oczywiście przy fl 16 dni to wychodzi 13, a 9 przy 12 dniach:) Tak ogólnie chciałam wytłumaczyć jak to może wyglądać przy standardowo 12-16 dniach fl.
W sensie, że od ok. 3 dnia fl jest już 100% niepłodność.

reklama
Do góry