reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Te oczekiwanie jest najgorsze. A kiedy masz miec @?
5.07 [emoji849]
Oj powiem wam ze jak nie lubie sie nakrecac bo później @ boli bardziej tak w tym cyklu mam ogromne nadzieję, juz od 2dpo bolą mnie caly czas piersi a nigdy tak nie miałam [emoji849] tak bym chciala zeby sie teraz udało bo niestety kolejny cykl nam przepadnie [emoji853]

reklama
5.07 [emoji849]
Oj powiem wam ze jak nie lubie sie nakrecac bo później @ boli bardziej tak w tym cyklu mam ogromne nadzieję, juz od 2dpo bolą mnie caly czas piersi a nigdy tak nie miałam [emoji849] tak bym chciala zeby sie teraz udało bo niestety kolejny cykl nam przepadnie [emoji853]
Mysl pozytywnie:) Wiem ze jak sie nie udaje to przykro jest ale teraz jakis wysyp 2 kreseczek jest wiec 3mam kciuki bys i Ty do nich dolaczyla.

Mysl pozytywnie:) Wiem ze jak sie nie udaje to przykro jest ale teraz jakis wysyp 2 kreseczek jest wiec 3mam kciuki bys i Ty do nich dolaczyla.
Staram sie myśleć pozytywnie, choć czasami bywa ciężko [emoji6]
Szkoda ze przy takich wysypach || nie potrafię się nimi zarazic [emoji57]
Długo sie starasz ? wybacz, pewnie juz o to pytałam i pisałaś mam jakies zaćmienie chyba [emoji6]

Mi tez wyszla ale ja przed ovu. Ja np mam zawsze jak sie zmecze albo jestem oslabiona. Na razie sie nie martw, to twoja pierwsza czy juz mialas kiedys?

Miałam wcześniej często. Zawsze to była jakaś oznaka przeziębienia. Po ciąży mi się odmieniło i od 6 lat nie miałam.
A tak nie lubię mieć tego dziadostwa..dziwne uczucie

Kurcze, dziewczyny zrobiłam dziś kolejny test owu i juz szczerze mówiąc zglupialam. Robilam pierwszy 13dc, drugi 14 dc no i trzeci czyli dziś 15dc. Wydawalo się ze wczorajszy juz delikatnie jaśnieje czyli że owu mogla juz byc. A ten dzisiejszy wydaje mi się znów jest nieco ciemniejszy. Czy mi się juz wydaje. Proszę rzućcie okiem i pomóżcie mi zinterpretować te testy.

15dc najciemniejsza krecha

reklama
Hej! Ja właśnie siedzę na lotnisku. U mnie ten cykl na 100% stracony... 9dc śluz płodny się zaczął i kreska wczoraj na tescie owu taka, że podejrzewam, że owu będzie ok piątku.... A ja wczoraj nie dorwalam męża.... Usunął mi biedak zanim przyszłam do łóżka, a nie miałam serca go budzić,
bo ma ciężki czas w pracy... Inwentaryzacja roczna itp.... Choć znając życie nawet gdyby były wczoraj przytulanki to i tak do piątku to za długi czas.... Ale jest jeden pozytyw.... Nie będę rozpaczac nad białym testem za 18 dni;):p
@MatkaPolka85 fajnie, że zajrzałaś:) jak tam samopoczucie?? Co słychać???
@doomi03 może faktycznie mocz był rozcienczony na tym środkowym tescie owu, nie masz wyjścia trzeba dalej działać :D;)

Do góry