martoosia04
Fanka BB :)
Jakiś pechowy ten wieczór! [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może wczoraj miałaś bardziej mocz rozwodniony i dlatego jaśniejszy wyszedł. Nie powinno się pić ze dwie godziny przed robieniem testu.Kurcze, dziewczyny zrobiłam dziś kolejny test owu i juz szczerze mówiąc zglupialam. Robilam pierwszy 13dc, drugi 14 dc no i trzeci czyli dziś 15dc. Wydawalo się ze wczorajszy juz delikatnie jaśnieje czyli że owu mogla juz byc. A ten dzisiejszy wydaje mi się znów jest nieco ciemniejszy. Czy mi się juz wydaje. Proszę rzućcie okiem i pomóżcie mi zinterpretować te testy.
Ten z dzis jak dla mnie najmocniejszy wiec brac chlopa dalej w obroty Ja od dzis zaczynam testowac.Kurcze, dziewczyny zrobiłam dziś kolejny test owu i juz szczerze mówiąc zglupialam. Robilam pierwszy 13dc, drugi 14 dc no i trzeci czyli dziś 15dc. Wydawalo się ze wczorajszy juz delikatnie jaśnieje czyli że owu mogla juz byc. A ten dzisiejszy wydaje mi się znów jest nieco ciemniejszy. Czy mi się juz wydaje. Proszę rzućcie okiem i pomóżcie mi zinterpretować te testy.
Te oczekiwanie jest najgorsze. A kiedy masz miec @?Cześć[emoji255] u mnie dzis 5dpo wiec zostaje to najgorsze czekanie do terminu @ [emoji849]