reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczynki mam pytanko.. dostałam dziś opryszczke na ustach. Do @ kilka dni.. na razie zadnych oznak ze ma przyjsc. nie wiem czy mam się martwić co do tej opryszczki i skąd ona tak nagle?! Przeziębiona też się nie czuje.

reklama
Dziewczynki mam pytanko.. dostałam dziś opryszczke na ustach. Do @ kilka dni.. na razie zadnych oznak ze ma przyjsc. nie wiem czy mam się martwić co do tej opryszczki i skąd ona tak nagle?! Przeziębiona też się nie czuje.
Mi tez wyszla ale ja przed ovu. Ja np mam zawsze jak sie zmecze albo jestem oslabiona. Na razie sie nie martw, to twoja pierwsza czy juz mialas kiedys?

Też je właśnie kupiłam! Będę testować za jakąś godzinę. Choć u mnie już raczej po owu. Zawsze używałam tylko domowego laboratorium, pokazują ładne mocne krechy. :) A który masz dc? Z tego, co pamiętam u Ciebie jest jeszcze wcześnie?..
dzis mam 16dc a cykle mam 31-32 dniowe.

Ja tak miałam teraz ;) na trzy dni przed @ ... Która nie przyszła[emoji6] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

mi wychodzi nawet jak oblize usta a dosc mocno wieje. nieraz idac zaschna usta w upale i strach mi je nawilzac;p najlepiej jakas ochronna pomadka chyba w moim przypadku.

A mnie zaczęło ucho boleć :(
uuu wspolczuje... dla mnie bol ucha, zęba i moje kamyczki w woreczku zolciowym to najgorsze bole jakich doswiadczylam. te porodowe to pikus bo sa bardzo wdzieczne po fakcie.

masz cos na bol ucha? mi bardzo pyralgina zawsze pomagala przecibolowo i krople Otinum.
czesto tez smarowalam policzek i wkolo ucha olejkiem kamforowym.

reklama
Do góry