Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez wyszla ale ja przed ovu. Ja np mam zawsze jak sie zmecze albo jestem oslabiona. Na razie sie nie martw, to twoja pierwsza czy juz mialas kiedys?Dziewczynki mam pytanko.. dostałam dziś opryszczke na ustach. Do @ kilka dni.. na razie zadnych oznak ze ma przyjsc. nie wiem czy mam się martwić co do tej opryszczki i skąd ona tak nagle?! Przeziębiona też się nie czuje.
dzis mam 16dc a cykle mam 31-32 dniowe.Też je właśnie kupiłam! Będę testować za jakąś godzinę. Choć u mnie już raczej po owu. Zawsze używałam tylko domowego laboratorium, pokazują ładne mocne krechy. A który masz dc? Z tego, co pamiętam u Ciebie jest jeszcze wcześnie?..
Ja tak miałam teraz na trzy dni przed @ ... Która nie przyszła[emoji6] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczynki mam pytanko.. dostałam dziś opryszczke na ustach. Do @ kilka dni.. na razie zadnych oznak ze ma przyjsc. nie wiem czy mam się martwić co do tej opryszczki i skąd ona tak nagle?! Przeziębiona też się nie czuje.
mi wychodzi nawet jak oblize usta a dosc mocno wieje. nieraz idac zaschna usta w upale i strach mi je nawilzac;p najlepiej jakas ochronna pomadka chyba w moim przypadku.Dziewczynki mam pytanko.. dostałam dziś opryszczke na ustach. Do @ kilka dni.. na razie zadnych oznak ze ma przyjsc. nie wiem czy mam się martwić co do tej opryszczki i skąd ona tak nagle?! Przeziębiona też się nie czuje.
uuu wspolczuje... dla mnie bol ucha, zęba i moje kamyczki w woreczku zolciowym to najgorsze bole jakich doswiadczylam. te porodowe to pikus bo sa bardzo wdzieczne po fakcie.A mnie zaczęło ucho boleć
Dziewczynki mam pytanko.. dostałam dziś opryszczke na ustach. Do @ kilka dni.. na razie zadnych oznak ze ma przyjsc. nie wiem czy mam się martwić co do tej opryszczki i skąd ona tak nagle?! Przeziębiona też się nie czuje.