reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej hej! U mnie dziś 13dc. W tym cyklu nie pokusiłam się o testy ovu więc nie jestem pewna, czy już po, czy przed. Choć obie moje apki twierdzą, że ovu była wczoraj.

@Velvetka jak Twoje testowanie?

Ja też w sierpniu zaczynam nową pracę. Zawsze mocno zależało mi na mojej karierze zawodowej i wciąż odkładałam starania, bo "zły czas, by iść teraz na macierzyński". I tak doszłam do 31 roku życia. Teraz dostałam ofertę, że klękajcie narody. Pana Boga za pięty chwyciłam.
Jednak jestem zdecydowana nie odkładać już więcej starań. Bo kurde zawsze będzie nieodpowiedni czas na dziecko. A lepiej wcześniej odklepać te urlopy i ewentualne zwolnienia, póki nadal jestem na początku swojej drogi zawodowej.
A tak poza tym, to boje się, że nie poradzę sobie na tym stanowisku i chciałabym się wykręcić ciążą. ;)

Hej hej! U mnie dziś 13dc. W tym cyklu nie pokusiłam się o testy ovu więc nie jestem pewna, czy już po, czy przed. Choć obie moje apki twierdzą, że ovu była wczoraj.

Ja też w sierpniu zaczynam nową pracę. Zawsze mocno zależało mi na mojej karierze zawodowej i wciąż odkładałam starania, bo "zły czas, by iść teraz na macierzyński". I tak doszłam do 31 roku życia. Teraz dostałam ofertę, że klękajcie narody. Pana Boga za pięty chwyciłam.
Jednak jestem zdecydowana nie odkładać już więcej starań. Bo kurde zawsze będzie nieodpowiedni czas na dziecko. A lepiej wcześniej odklepać te urlopy i ewentualne zwolnienia, póki nadal jestem na początku swojej drogi zawodowej.
A tak poza tym, to boje się, że nie poradzę sobie na tym stanowisku i chciałabym się wykręcić ciążą. ;)
Ja też zmieniam pracę od września ale co ma być to będzie. Starań już nie odsuwam, zaraz 33 na liczniku mi stuknie, bo odkładałam tak jak Ty [emoji4]

@Velvetka pokaz nam te Twoje piękne II kreski :)

Niestety dziewczynki, nie tym razem. Biel poradziła moje oczy. Spróbuję jeszcze w czwartek, ale nie wiem czy jest sens, bo mnie brzuszek pobolewa, tak delikatnie, ale jednak okresowo.

reklama
Do góry