reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove kurczę, ty to masz przez ostatnie miesiące cały czas przeboje z tymi chorobami i przeziębieniami:( coś dziadostwo nie chce się od Ciebie odczepić:( trzymam mocno kciuki Kochana żeby wszystko było dobrze!

reklama
@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.

Zobacz załącznik 869429
Gratulacjespokojnej ciazy

No to kto tu zostaje ze mną na staraczkach?
(nie żebym narzekała, bo chcę żebyście wszystkie jak najszybciej stąd poszły na ciążowe wątki, ale fajnie będzie mieć z kim pogadać)

@Sif rozgość się, nie ma sprawy. Ale nie na długo, ok?

@Migdalove kurczę, ty to masz przez ostatnie miesiące cały czas przeboje z tymi chorobami i przeziębieniami:( coś dziadostwo nie chce się od Ciebie odczepić:( trzymam mocno kciuki Kochana żeby wszystko było dobrze!
U nas po prostu jest tak, że jak już coś się układa, jest sielanka to musi być coś co to kompletnie zaburzy...
Jem śniadanie, ogarniam się i jedziemy do szpitala.

@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.

Zobacz załącznik 869429
Piekna krecha:) Gratulacje!

reklama
Do góry