reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Migdalove, @Kasienka3b, @martoosia04 ja też zostaje z wami, mam nadzieję, że nie dłużej jak do końca roku co prawda ;) chociaż znając moje szczęście.... Teraz w lipcu albo na początku sierpnia czeka nas powtórka wyników męża, od końca sierpnia mąż zmienia nawyki żywieniowe i rzuca e-papierosa... No i postara się mniej stresować w pracy, bo niestety czuje, że u męża problemem jest stresująca praca i związana z nią podwyższona prolaktyna.... Ehhh... No a u mnie też różowo nie jest i mamy przez to taki super antycążowy mix;)

No to kto tu zostaje ze mną na staraczkach?
(nie żebym narzekała, bo chcę żebyście wszystkie jak najszybciej stąd poszły na ciążowe wątki, ale fajnie będzie mieć z kim pogadać)

@Sif rozgość się, nie ma sprawy. Ale nie na długo, ok?
Jak widzisz nawet stare 'staraczki' które już zaciążyły tu zostają i czasem zaglądają :)
Także spokojnie nie zostaniesz sama :D
Będziesz miała wsparcie i doping póki sama nie zostaniesz 'zaciążoną Staraczką ' [emoji23][emoji8]

reklama
No to juz garstka jest ktora zostaje wiec dalej bedziemy sie wspierac.
I Kochana duzo zdrowka:*

Tez zostaje :)
Ma może któraś z was mięśniaka? Czy on może stwarzać problemy z zajściem w ciąże? Niby lekarz, który mi go wykrył stwierdził, ze narazie nie będziemy z nim nic robić, ale trochę się przejmuje :/
Umówiłam się w lipcu na wizytę do jakiegoś profesora z Polnej z Poznania, którego poleciła mi moja kuzynka.. Zobaczymy co on mi powie :/

Do góry