reklama
IrenaX
Fanka BB :)
Jak masz możliwość kup NordTest swoją droga... ciekawe jak mi by wyszedł test teraz musiałabym zrobic, sprawdzićJak jutro i w sobotę będzie kreska druga to w poniedziałek idę na bete! Aż mi się ręce trzęsą!
Jak będzie w aptece to kupię!Jak masz możliwość kup NordTest swoją droga... ciekawe jak mi by wyszedł test teraz musiałabym zrobic, sprawdzić
Może zapomnieli albo się zagubilo? Na pewno się wyjaśni dzisiaj jak pójdzieszKurcze... muszę isc wyjaśnić dzisiaj jedna rzecz do labo, bo miał być progesteron i beta, wyniki są tylko z bety wkurzyłam się, bo płaciłam za to i za to jakaś pomyłka :/
Zmijka25
Ożeż Ty! Ale ekstra gratkiJak jutro i w sobotę będzie kreska druga to w poniedziałek idę na bete! Aż mi się ręce trzęsą!
@Migdalove Gosia zdrówka!
@Sliim po cichu gratuluję! Leć na betę !! :* Albo za dwa dni powtórz test [emoji7] mój pierwszy pozytywny też był 9dpo :*
@Sliim po cichu gratuluję! Leć na betę !! :* Albo za dwa dni powtórz test [emoji7] mój pierwszy pozytywny też był 9dpo :*
Ann_
@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.
Załączniki
raz_dwa_trzy
GRATULACJE!!!  ładnie widać leć na betę!Dziewczyny zrobiłam test z głupoty miałam robić w środę za tydzień! Nie wiem czy widzicie ale jest cień cienia! Jestem w 25 dc , 9 dpo termin @ za 5 dni
@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Zobacz załącznik 869429
Superrr! Gratulacje!
To czekamy aż jutro @nata$za88 do was dołączy, bo przecież u nas na forum to 2 kreseczki sypią się seriami
reklama
Dagaa11
Kochana widać!!! Powtorz test dla pewnosci, ale jak dla mnie ciąża jak byk! Super :*Dziewczyny zrobiłam test z głupoty miałam robić w środę za tydzień! Nie wiem czy widzicie ale jest cień cienia! Jestem w 25 dc , 9 dpo termin @ za 5 dni