martoosia04
Fanka BB :)
Widać, faktycznie! Słabiutko, ale jest!Dziewczyny zrobiłam test z głupoty miałam robić w środę za tydzień! Nie wiem czy widzicie ale jest cień cienia! Jestem w 25 dc , 9 dpo termin @ za 5 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać, faktycznie! Słabiutko, ale jest!Dziewczyny zrobiłam test z głupoty miałam robić w środę za tydzień! Nie wiem czy widzicie ale jest cień cienia! Jestem w 25 dc , 9 dpo termin @ za 5 dni
Ciąża jest na pewno !!! Miałam te same testy, a pierwszy test pokazał mi jeszcze jaśniejsza kreskę 9dpo !! Gratulacje [emoji7] kolejna dołącza do grona ciężarówek [emoji7][emoji7]@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.
Zobacz załącznik 869429
Gratulacje!!!@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.
Zobacz załącznik 869429
Na pewno 25? [emoji14]@KatiNails on jest o czułości 25mlU, to on Ci pokazał kreskę tak szybko? [emoji3] super
@raz_dwa_trzy za dużo zachodu z beta, mieszkam w DE i tu na każde badanie muszę mieć skierowanie od lekarza [emoji6] ale to już moja 3 ciąża tutaj (jedna stracona) więc sie przyzwydziałam i nastawiam, że zostaje mi czekanie. Jeśli coś by się złego działo to po prostu polecę szybciej do mojego ginekologa. Ale wizytę pewnie umowie na koniec lipca dopiero.
Z tego co kojarzę koleżanki z innego forum wykresy na kartce robią ale tylko te które mierzą temperaturę juz dość długo i wiedzą dokładnie co i jak a na poczatek polecam ovufriend, lub aplikacje na telefon flo lub ovuview tam można zapisywać i samo tworzy wykres [emoji6]A mam jeszcze pytanie temperaturę mierzę od którego dnia cyklu ? [emoji4] I trzeba to gdzieś wpisywać jakieś programy są w internecie chodzi mi o te pomiary czy zapisywanie na karteczce też da ten sam efekt ? [emoji4]
Ja mam microlife :Ja korzystam z ovufriend.pl. U mnie temp nie sa systematyczne wiec nie pomoge.
Jakich termometrow używacie zalinkujcie proszę. Może jakiś polecacie?
Mnie dzis mężu w koncu dopadl ale i ja mialam więcej sil choc w pracy umieralam taki upal czulam się jak skwarka. Jutro ma się podobno ochlodzic u nas. OBY.
A co więcej mężu dzisiaj zrobił 2 pizze "SAM", wróciłam z pracy i taki szok bo czekał z kolacja własnoręcznie przyrządzona i jeszcze po serduszkowalismy mmm
@Migdalove zdrówka kochana! Miejmy nadzieję że to nic poważnego.
Widzę [emoji7]Dziewczyny zrobiłam test z głupoty miałam robić w środę za tydzień! Nie wiem czy widzicie ale jest cień cienia! Jestem w 25 dc , 9 dpo termin @ za 5 dni
Super, gratuluję !@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Zobacz załącznik 869429