reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Teraz ladnie powiem dzien dobry:) Dzis 5dc. Wczoraj zaopatrzylam sie w testy owu i od 10dc bede je robic. Takze wczoraj odbylam wizyte u endo i lekarka mowila ze wyniki mam piekne,usg tarczycy tez w porzadku ale jak jej powiedzialam o operacji usuniecia torbieli z jajnikiem i jajowodem to powiedziala ze moze musi sie wszystko bardziej zregenerowac. Ogolnie powiedziala ze w ciazy bede musiala zwiekszyc dawke by brac na przemian 100/125 eutyroxu i przepisala juz recepte na wieksza dawke i powiedziala ze dajac ta recepte wrozy mi teraz szybka ciaze. Wiec oby jej slowa sie sprawdzily:)

reklama
Tez zostaje :)
Ma może któraś z was mięśniaka? Czy on może stwarzać problemy z zajściem w ciąże? Niby lekarz, który mi go wykrył stwierdził, ze narazie nie będziemy z nim nic robić, ale trochę się przejmuje :/
Umówiłam się w lipcu na wizytę do jakiegoś profesora z Polnej z Poznania, którego poleciła mi moja kuzynka.. Zobaczymy co on mi powie :/
Ja co prawda nie mam miesniaka ale kolezanka miala i zaszla w ciaze. No ale tez to zalezy jakiego duzego masz.

Uff, to trochę nas tu jest.
Ja to bym chciała w przeciągu wakacji już zajść, ale chcieć to ja sobie mogę :D A i tak wszystko pójdzie swoimi torami.
A ty juz masz dzieciątko z tego co kojarzę, tak?
Teraz byl 1cs ?
Jakby nam sie teraz udało to miala bym najpiekniejsze wakacje i urodziny bo testowac bede niecale dwa tygodnie przed [emoji3]

Powiem Wam ze jeszcze to do mnie nie dociera :) po tescie zaczęłam od razu czuć objawy tak jakby mi nie dobrze i czuje pełnośc w brzuchu :p no ale nie ma co w poniedziałek beta po pracy później w środę powtórzę, a jak będzie wszystko ok to 9 lipca do ginekologa pójdę :blink:

reklama
I ja was podczytuje co jakiś czas i z chęcią zostanę (choć mam nadzieję że nie nadlugo) bo fajnie się was czyta.. co wchodzę to fajny wysyp II kreseczek :tak: gratulacje dziewczyny. I za pozostałe trzymam kciuki

Czy u was też jest taka parówka na dworze? Nie do wytrzymania.

Do góry