Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyszły tatuś już wie od początku hi hi miał się dowiedzieć troszke później, No ale tak to wszystko wyszło ze wcześniej się dowiedział bardzo się przejął ale tez jeszcze nie chce zapeszać Narazue i tak musimy poczekać by ogłosić nowinkę, przynajmniej do 3 miesiąca, choć pewnie bd trudnoIrenka ja też Cię zapraszam na lutowe mamusie oswajaj się już z tą myślą, ciesz sie:*
A powiedziałeś już przyszłemu tatusiowi?
To poczekaj na mnie do środy przyszłejDziewczyny kto testuje na dniach? Bo ja w piatek i szukam towarzystwa Musze się pozbyć testu bo mnie dręczy
Hej Sif niektórym nam też tu mozolnie te starania idą więc zapraszamy! Na pewno poznamy się lepiej chociaż trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poszła na jakąś mamusiową grupę [emoji110][emoji110][emoji110]Cześć Wam! Mogę się przyłączyć? Staramy się z mężem od prawie 5 lat. Jutro zamierzam testować. Okresu brak, ochota na kwaśne i brzuch rośnie. Nawet jeśli to tylko złudzenie, to miło mi będzie w tym gronie starać się dalej .
Hahhahha tak! Emocje jedyne w swoim rodzaju [emoji23][emoji23][emoji108]Do środy kochana to ja jajko zniosę albo okresu dostane, a ja chociaż zatestowac chce dla frajdy, zawsze to jakieś emocje
Jak okres nie przyjdzie to ja [emoji4] a kiedy masz miec planowana miesiaczke?Dziewczyny kto testuje na dniach? Bo ja w piatek i szukam towarzystwa Musze się pozbyć testu bo mnie dręczy