reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale nie mieszczę się w widełkach :/ o czymś to świadczy ? Powtarzać jeszcze w piątek co ? Wychodzi na to ze 161% wg kalkulatora :rolleyes2: ale na prawde nie chce jeszxze się cieszyć, boje się by nie zapeszać
Nie patrz na te widełki. Bo każde laboratorium ma inne normy. Ale jeśli miałaś 77mlU , a teraz 201mlU to piękny przyrost i na pewno wszystko jest ok !!! Bo beta pięknie rośnie !
Przestań się już stresować i nakręcać, że jest coś nie tak ;)

reklama
A w ogóle u mnie to 26 dc, jesli owu byla to raczej 19-20 dc, jak pisałam - nie mam wiary w ten cykl ale co wrzuciłam dzis do koszyka?! Oczywiście test ciążowy [emoji14] głupia jestem ale to bylo silniejsze ode mnie i teraz rozkminiam kiedy zrobić, jak któraś z Was pisała - jak test jest w domu to juz przepadłam :D
Ja ostatnio robiłam test w 22 dc owulki koło 18 dc więc tam nawet gdyby coś było to test by tego nie pokazał, ale uwaga miałam w domu 5 testów mogłam szaleć [emoji23] i jak przyszedł termin @ to musiałam kupić nowe [emoji23]

Agrafka07 dzięki, wychodzi że masz 28dniowy cykl. Ja mam 27-29 dni więc podobnie. Dziś 27 dc ale nie wiem ile po owulacji. 12-14 jakoś tak.

Ale nie mieszczę się w widełkach :/ o czymś to świadczy ? Powtarzać jeszcze w piątek co ? Wychodzi na to ze 161% wg kalkulatora :rolleyes2: ale na prawde nie chce jeszxze się cieszyć, boje się by nie zapeszać
Nic już nie powtarzaj, ciesz się:) Miała urosnąć i urosła, czyli jest bardzo dobrze. Wystarczyło żeby urosła do 128, a ty masz 201 czyli jest lepiej niż dobrze:D Nie szukaj już problemów tylko zacznij się cieszyć[emoji2]

reklama
Do góry