Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym skakać z radości na prawde [emoji173]️ Ale jeszcze nie ;-) [emoji6] Boże oby tak dalej [emoji173]️ Tylko co z tym progesteronem ? :/
Jeśli Cię to uspokoi jeszcze bardziej, to powtórz, ale wg mnie szkoda się znów stresować. Ja bym nie robiła tylko czekała spokojnie na usg. Wierząc że jest okOby tylko wzrastało ! [emoji173]️ I wszystko było dobrze[emoji173]️ W piątek powtórzyć jeszcze?
Kochana bo robisz beta HCG i tam rzeczywiście są takie normy, a jak byś zrobiła samo HCG to masz podane określone tygodnie
Ale jeszcze chyba nie czas, trochę sceptycznie do tego podchodzę wiem, ale wole dmuchac na zimne póki nie zobaczę zarodka i nie usłyszę serduszka jak dzwonGratuluje juz oficjalnie [emoji846] mówiłam, ze jest ok [emoji846][emoji846] mówiłam [emoji846][emoji846]
Zapraszamy na lutowe mamusie [emoji16]
Z tego co wiem to HCG to jakiś podzespół betaHCG ale ogólnie to jedno i to samo tak naprawdę samo HCG jest dokładniejsze w tych tygodniach wyszczególnione, ale działa na tej samej zasadzie i tak samo musi wzrastać jak betaA orientujesz jakie są różnice między jednym i drugim? W Internetach ciężko o jasne wytłumaczenie a przypominam sobie teraz, że gdy ja szłam na tę popularną betę to też zrobiłam samo hcg, bo było tańsze. [emoji14] nie wnikałam w różnice.
Mogę Ci potowarzyszyć w piątek bo mam cały zapas testów z allegro zawsze to te dwa dni więcej będzie niż dziśDziewczyny kto testuje na dniach? Bo ja w piatek i szukam towarzystwa Musze się pozbyć testu bo mnie dręczy