reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochana bo robisz beta HCG i tam rzeczywiście są takie normy, a jak byś zrobiła samo HCG to masz podane określone tygodnie ;)

A orientujesz jakie są różnice między jednym i drugim? W Internetach ciężko o jasne wytłumaczenie a przypominam sobie teraz, że gdy ja szłam na tę popularną betę to też zrobiłam samo hcg, bo było tańsze. :p nie wnikałam w różnice.

Gratuluje juz oficjalnie [emoji846] mówiłam, ze jest ok [emoji846][emoji846] mówiłam [emoji846][emoji846]

Zapraszamy na lutowe mamusie [emoji16]
Ale jeszcze chyba nie czas, trochę sceptycznie do tego podchodzę wiem, ale wole dmuchac na zimne :) póki nie zobaczę zarodka i nie usłyszę serduszka jak dzwon ✊❤️

A orientujesz jakie są różnice między jednym i drugim? W Internetach ciężko o jasne wytłumaczenie a przypominam sobie teraz, że gdy ja szłam na tę popularną betę to też zrobiłam samo hcg, bo było tańsze. [emoji14] nie wnikałam w różnice.
Z tego co wiem to HCG to jakiś podzespół betaHCG ale ogólnie to jedno i to samo tak naprawdę ;) samo HCG jest dokładniejsze w tych tygodniach wyszczególnione, ale działa na tej samej zasadzie i tak samo musi wzrastać jak beta ;)

reklama
Do góry