reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny. Mam 3 dni do okresu... Tak bardzo bym chciala żeby ta zmora nie przyszla :szok: zaobserwowalam u siebie bialy gesty sluz podbarwiony na zolto na wkladce...hmm

Hej kochane! Dostałam skierowanie na oddział laryngologiczny, to może być coś poważnego ale oby nie... Trzymajcie za mnie kciuki.

@IrenaX , dobre wieści! Trzymam dalej kciuki a Ty już się nie stresuj i nie rozmyślaj tyle!

Witam nowe koleżanki.

@Migdalove, zdrówka, trzymam kuci oby to nic poważnego ,chociaż z uszami to różnie bywa. Córa od ucha miała zapalenie opon....

W poniedziałek, ale fajne grono nam sie tu zbiera ;) na 3 to chociaż jedna musi być w ciąży! Dziewczyny, proszę raportować od rana w piatek, bo ja zamierzam sie wyspać :D
Obyś się wyspała [emoji3] ja mam dwoch synów 20mcy i 3,5 roku wiec szybko zaczynam dzien [emoji6][emoji6][emoji6] pewnie bede pierwsza.

reklama
Do góry