Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze w takim razie jeszcze nie cale 30 dni masz konto ...?Ja na ovu jesten ponad miesiąc i moge wpisac temp a nic nie płaciłam.
Mam juz 1.5 mca na pewno. W zeszłym cyklu mierzylam w kratkę w tym dalam sobie spokój przez moja praceMoze w takim razie jeszcze nie cale 30 dni masz konto ...?
Mierzysz temperature ?
Ja nie oglądałam bo byłam w pracy, ale śledziłam w necie i załamka... Przez ten mecz na pewno Ci prolaktyna że stresu skoczyła [emoji28]Dziewczyny czy tylko ja jestem taka poryta i wsciekam sie ze Polska przegrala mecz? Z tego cisnienia pod czas ogladania tak glowa mnie rozbolala ze leze na lozku i nie umiem nia ruszyc.
Jutro ide na wizyte kontrolna do endokrynologa i jestem ciekawa co mi powie w zwiazku z staraniami i wynikami.
No to dziwne bo na pewno darmowe jest tylko 30dni..Mam juz 1.5 mca na pewno. W zeszłym cyklu mierzylam w kratkę w tym dalam sobie spokój przez moja prace
Mam tak samo jak Ty... Wiem, że najbliższa załamka to będą urodziny w lipcu, a potem święta właśnie...Z tym Sylwestrem to u mnie tak samo! 2 lata przekładaliśmy, bo co i rusz byly różne problemy, ostatni Sylwester nieudane starania, wiem ze w następny tez nie będzie jeszcze dziecka, ale juz nawet nie napalam sie na ciążę. Ten cykl nie różni sie niczym od poprzednich, wiec czemu miałabym robic sobie nadzieje? Wolałabym juz nawet dostać to @ liczę, ze może to hsg albo stymulacja mi pomogą, wiec cierpliwie czekam do sierpnia.
Powoli dochodzę do ściany, ze mi to obojętnieje... Chyba zazdroszczę Wam wiary w każdy następny cykl
Ja też w Sylwka myślę [emoji39] taki nasz urok inni nawet nie zdążą pomyśleć a już w ciąży są [emoji6]Mam tak samo jak Ty... Wiem, że najbliższa załamka to będą urodziny w lipcu, a potem święta właśnie...
Teoretycznie od września, ale praktycznie to kilka miesięcy, bo dużo było rozjazdów itp. na początku byłam na luzie, ale okazuje się, że mam niski progesteron w fazie lutealnej a i męża wyniki nie za ciekawe więc będzie leczenie pewnie.Przypomnisz mi, ile juz sie staracie?