reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny czy tylko ja jestem taka poryta i wsciekam sie ze Polska przegrala mecz? Z tego cisnienia pod czas ogladania tak glowa mnie rozbolala ze leze na lozku i nie umiem nia ruszyc.
Jutro ide na wizyte kontrolna do endokrynologa i jestem ciekawa co mi powie w zwiazku z staraniami i wynikami.

reklama
Oooo... 1,5 miesiąc temu jak opłacałam abonament ro płaciłam 29 zł. Musieli jakos teraz zmienić
No właśnie też sie zdziwiłam jak teraz sprawdziłam [emoji848] musieli nie dawno zmienić no bo właśnie kojarzyłam ze było około 30 za miesiąc..
No w sumie fajnie, jak sie teraz nie uda to może sie od przyszłego cyklu skuszę skoro to tylko 10 zł [emoji848]

No wlasnie - a jak sie nie chce premium to chyba nie trzeba kupować niczego i można korzystać z darmowego konta. Chyba nie powinno nic sie blokować.
No nie, ja mam konto i specjalnie sprawdziłam teraz, korzystalam z darmowego przez 30 dni a teraz bez wykupienia abonamentu nie wpiszesz nawet temperatury..

No wlasnie - a jak sie nie chce premium to chyba nie trzeba kupować niczego i można korzystać z darmowego konta. Chyba nie powinno nic sie blokować.
Chciałam zaznaczyć temperaturę i oo co mi sie pokazało..
Screenshot_2018-06-19-19-47-14.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-19-19-47-14.jpeg
    Screenshot_2018-06-19-19-47-14.jpeg
    47,3 KB · Wyświetleń: 317
Dziewczyny czy tylko ja jestem taka poryta i wsciekam sie ze Polska przegrala mecz? Z tego cisnienia pod czas ogladania tak glowa mnie rozbolala ze leze na lozku i nie umiem nia ruszyc.
Jutro ide na wizyte kontrolna do endokrynologa i jestem ciekawa co mi powie w zwiazku z staraniami i wynikami.

Łącze się w bólu :( mi też łeb pęka ale nie z powodu meczu, bo ten mnie niestety ominął gdyż przez 2,5 godziny prowadziłam nowej babeczce w pracy szkolenie z baz, systemów, dysków i innych pierdół i tak te 2,5 godziny gadania niemalze bez przerwy na oddech, sprawiło ze az mi od tego łeb pęka i szumi w uszach, a dźwięk własnego glosu w tym momencie doprowadza mnie do furii...muszę się wyciszyć i nie odzywac do nikogo przez następną godzinę xD uhh :baffled:

@IrenaX ale beta na początku naprawdę musi być niska, bez ciąży jest poniżej 5, więc gdybyśmy zrobiły badanie zaraz po implantacji, to na pewno dałoby się wyłapać nawet poziom 6. Gdybyś zrobiła badanie jeszcze wcześniej, to na pewno byłaby jeszcze niższa. Najważniejsze czy rośnie, nieważne z jakiego poziomu. Nie stresuj się już, naprawdę, czekaj spokojnie do jutra, my tu trzymamy kciuki:)
Tylko właśnie, najgorsze kiedy doszło do zagnieżdżenia :/ tego nie wiem, jedynie mogę przypuszczać ze możliwe ze 3.06 bo wtedy miałam te brązowa kropeczke... ale pewna nie jestem. To byłoby 16 dni... jak na ten czas nie jest jednak za mało?? Bynajmniej kilka dni później testy nie wychodziły, to możliwe ze później doszło do poczęcia. Ale mogę sobie gdybać

reklama
Do góry