reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Powiem Wam dziewczyny, ze gdyby nie te forum to ja bym dużo rzeczy nie wiedziała... bo np mało która z moich znajomych miała robiona betę w ciąży i nie wiedza o co chodzi :/ także ja jestem Wam wdzięczna za słowa otuchy, za wsparcie ❤️ Pomiędzy badaniami i wizytami lekarskimi warto tu zaglądać ❤️

reklama
Dziewczyny przypomnijcie mi... miała któraś taka sytuacje ze np. w 35 dc miała niska betę, a później z dn na dzień rosła? Pamietam ze @KatiNails miala 9 ale w którym to dc było??
Sporo kobiet tak miało, myślę, że powinnaś zająć sobie głowę czym innym , by o tym nie myśleć , bo zwariujesz albo co gorsza stracisz ciaze przez takie przeżywanie.

Ja już po wizycie. Jest zarodek. Maleństwo ma 4,93 mm i serduszko bije mu z szybkością 120 u/min
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
️ wiek ciąży 6t0d,
Dzisiaj doktor założył ni kartę ciąży i dostałam listę badań do zrobienia.
emoji846.png

Niestety po tej luteinie zrobiła mi się delikatna infekcja i dostałam jeszcze Pimafucin.

Cudownie :) Gratulacje, teraz niech tylko zdrowo rośnie mały bąbelek :)

@IrenaX ale beta na początku naprawdę musi być niska, bez ciąży jest poniżej 5, więc gdybyśmy zrobiły badanie zaraz po implantacji, to na pewno dałoby się wyłapać nawet poziom 6. Gdybyś zrobiła badanie jeszcze wcześniej, to na pewno byłaby jeszcze niższa. Najważniejsze czy rośnie, nieważne z jakiego poziomu. Nie stresuj się już, naprawdę, czekaj spokojnie do jutra, my tu trzymamy kciuki:)

reklama
O tym to nie wiedziałam. Zobaczę za miesiąc, czy coś będzie chciało i ile.

Z tym zwolnieniem to się zgadzam ;)
Wybacz, miałam wcześniejsze dane, bo jakiś czas było właśnie 30 zł za miesiąc teraz jak widać zmienili [emoji848]

Screenshot_2018-06-19-19-27-18.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-19-19-27-18.jpeg
    Screenshot_2018-06-19-19-27-18.jpeg
    55 KB · Wyświetleń: 363
Do góry