Blee mi 2-3 dnia wyszlo po owulacji i jęczmień na oku bleeMi dodatkowo jakies 3 dni przed @ pojawilo się wielkie zimno na ustach [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blee mi 2-3 dnia wyszlo po owulacji i jęczmień na oku bleeMi dodatkowo jakies 3 dni przed @ pojawilo się wielkie zimno na ustach [emoji4]
Ja w poprzedniej ciąży,też miałam biegunki, teraz na szczęście nieMi to samo ! I ja miałam biegunki. A potem pozytywny test
Musze tak myslec bo nic innego mi nie zostalo. I moze jak nastawie sie ze bede w ciazy to moze ta moja glowa sie odblokuje i sie udaOby to był ten CUD
@Kasienka3b fajne masz podejście! chciałabym witać się z @ z takim bojowym nastrojem i pozytywnym nastawieniem do następnego cyklu
@ForgetMeeNot kciuki za kropka zaciśnięte! mam nadzieję, że to jakiś drobiazg, wszystko w ciąży przecież jest bardziej ukrwione, albo jakaś stara torbiel, co się dzięki progesteronowi opróżniła, myśl pozytywnie i wypoczywaj
Musze tak myslec bo nic innego mi nie zostalo. I moze jak nastawie sie ze bede w ciazy to moze ta moja glowa sie odblokuje i sie uda
Hej! Rozgość sięWitam was dziewczyny jestem Marta z Dęblina staram się o dziadzie od 3 lat
Od tego cyklu szykuje się do inseminacji.
Trzymam kciuki ostatnio Ci mówiłam ze ten cykl jest nasz! Wierze ze to ciaza!Dziewczyny.... Coś dziwnego mnie spotkało. Nigdy ala przenigdy tak nie miałam. Przyjechała dzisiaj do mnie rodzina i podniosłam 8 letnia siostrzenice żeby ją wyprzytulać i poczułam taki nagły ostry ból w jajniku, ale od razu przeszło. Więc nawet o tym nie myślałam. Teraz poszłam do toalety i zaczęłam plamic na brązowo.... To 22dc i jakieś 11-12 dpo... Na okres troche za wcześnie,bo cykle mam 26-27 dni, zreszta u mnie od razu zaczyna się normalna krwią a nie plamieniami ... Rany.... Chyba coś mi się po przedstawiało z cyklem.... Bo nie wierzę, że to ciąża.... Choć jutro rano zrobię test tak na wszelki wypadek...
Próbowałam milion razy badać szyjkę i nigdy nie wiedziałam nisko wysoko zamknięta otwarta[emoji23]Trzymam mocno kciuki :*
Babeczki, ja podczas badania szyjki myślałam, że skoro temperaturka spadła to już na dniach okres i powoli zacznie się szyjka otwierać... a tam zamknięte na sześć spustów.