reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej Dziewczyny, u mnie dzisiaj strasznie słabo [emoji853][emoji853]o 6 obudził mnie ból brzucha dość mocny, silny, bolesny skurcz a jak już wstałam zobaczyłam brązowe plamienie a biore i luteinę i dupka. Tak się się przestraszyła, ze napisałam do lekarza, oddzwonił od razu. Kazał dołączyć nospe, zrobić jutro betę, tsh oraz progesteron. Przesłać mu wyniki a jak zacznie się krwawienie to przyjmie mnie na oddział. Kurcze boje się [emoji853]
O jej:( idę do kościoła zaraz, pomodlę się w waszej intencji Kochana❤️ nie załamuje się tylko, weź jutro wolne koniecznie i odpoczywaj dużo. Nasz lekarz zrobi co w jego mocy. A może wcale nic bardzo złego się nie dzieje, macica się rozciąga i stąd te skurcze, a plamienia też się zdarzają na poczatku, ważne że to nie jest żywa czerwona krew. Ściskam Cię mocno! Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze! ✊✊✊Odpoczywaj Kochana!

reklama
O jej[emoji20] idę do kościoła zaraz, pomodlę się w waszej intencji Kochana[emoji173]️ nie załamuje się tylko, weź jutro wolne koniecznie i odpoczywaj dużo. Nasz lekarz zrobi co w jego mocy. A może wcale nic bardzo złego się nie dzieje, macica się rozciąga i stąd te skurcze, a plamienia też się zdarzają na poczatku, ważne że to nie jest żywa czerwona krew. Ściskam Cię mocno! Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze! [emoji110][emoji110][emoji110]Odpoczywaj Kochana!

Dziękuje, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy. Jutro wlansie nie mogę, ale przyjdę później i wyjdę wcześniej, a wtorek wezmę wolny. Mam nadzieje, ze mnie przyjmie. W każdym bądź razie mam jutro przelać mu wyniki badań. Napisałam mu dzisiaj SMS, oddzwonił od razu praktycznie i ok 15 minut ze mną rozmawiał tum swoim spokojnym tonem.

@paulenka91 jestem w 6 tygodniu wg OM, końcówka. We worek mam nadzieje zacznę 7

Hej Dziewczyny, u mnie dzisiaj strasznie słabo [emoji853][emoji853]o 6 obudził mnie ból brzucha dość mocny, silny, bolesny skurcz a jak już wstałam zobaczyłam brązowe plamienie a biore i luteinę i dupka. Tak się się przestraszyła, ze napisałam do lekarza, oddzwonił od razu. Kazał dołączyć nospe, zrobić jutro betę, tsh oraz progesteron. Przesłać mu wyniki a jak zacznie się krwawienie to przyjmie mnie na oddział. Kurcze boje się [emoji853]
Ojejku:( Kochana wierze, ze bd wszystko dobrze!!! Przypomnij mi który u Ciebie tydzień?

reklama
Do góry