reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej Dziewczyny, u mnie dzisiaj strasznie słabo [emoji853][emoji853]o 6 obudził mnie ból brzucha dość mocny, silny, bolesny skurcz a jak już wstałam zobaczyłam brązowe plamienie a biore i luteinę i dupka. Tak się się przestraszyła, ze napisałam do lekarza, oddzwonił od razu. Kazał dołączyć nospe, zrobić jutro betę, tsh oraz progesteron. Przesłać mu wyniki a jak zacznie się krwawienie to przyjmie mnie na oddział. Kurcze boje się [emoji853]
Oj kurcze.... 3mam kciuki żeby było ok. Ty leż i odpoczywaj i staraj się nie denerwować [emoji17]

reklama
Póki co to leże, zaraz sobie coś poczytam żeby nie myśleć, ale póki co to płakać mi się chce...
Nie płacz prosze! Nie stresuj się i fasolki! Będzie dobrze! Kurcze ja tez mam smutne dni, same wiecie dlaczego, sama się boje jutrzejszego badania i w ogóle:/ nie wiadomo co sie wydarzy, a Ty się Kochana się zamartwiaj, nie możesz

Hej Dziewczyny, u mnie dzisiaj strasznie słabo [emoji853][emoji853]o 6 obudził mnie ból brzucha dość mocny, silny, bolesny skurcz a jak już wstałam zobaczyłam brązowe plamienie a biore i luteinę i dupka. Tak się się przestraszyła, ze napisałam do lekarza, oddzwonił od razu. Kazał dołączyć nospe, zrobić jutro betę, tsh oraz progesteron. Przesłać mu wyniki a jak zacznie się krwawienie to przyjmie mnie na oddział. Kurcze boje się [emoji853]
Kochana spokojnie. Może jakiś krwiak i sos oproznia ? Póki to brązowe plamienia to spokojnie !
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok !!

Ja to już się ostro naczytałam i tych złych opinii i tych dobrych. Pewnie niepotrzebnie sobie glowe truje, ale myśle szanse są... bo dużo dziewczyny miało kiepskich sytuacji i wyszły z tego, nawet tj ja przy niskich hormonach, czy tez przy plamieniach... To nie musi oznaczać najgorszego- odpoczywaj

Póki co to leże, zaraz sobie coś poczytam żeby nie myśleć, ale póki co to płakać mi się chce...
Ej, ej, żadnych takich nastrojów. Mnie też dzisiaj w nocy obudził ból brzucha, miałam wrażenie,że zaraz się @ zacznie. Na szczęście nic. Ale u Ciebie to równie dobrze mógł być jakiś krwiaczek mini, który się opróżnił,czy coś. Nie zamartwiaj się na zapas. Rób wszystko tak jak lekarz kazał i będzie wszystko pięknie, zobaczysz!

reklama
Mi to w ogóle nic nie powiedziała, który tydzień, nawet nie użyła tego słowa ciąża :/ wiec nic nie wiem

Kati to Tobie pokazywało niska betę tak?

Nie mogła Ci powiedzieć, który tydzień, bo było za wcześnie, źeby coś zobaczyć... ja w 24 dc robiłam pierwszą betę i miałam 17, a do lekarza poszłam dopiero w 8 tygodniu ciąży, bo stwierdziłam, że wolę cierpliwie poczekać, a i tak co ma być to będzie.

Do góry