IrenaX
Fanka BB :)
Nadal za mało hormonu??Pokaż test [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal za mało hormonu??Pokaż test [emoji16]
Mój jeszcze słabszy. Muszę zrobic ten test co miałam pierwszy Nordtest, bo on był najwyraźniejszy. Inne mało co pokazująPokażę Ci mój test z dnia kiedy beta była 500.moim zdaniem szału nie byloZobacz załącznik 868064
Ja nigdy tego testu nie lubiłam. Kup inny jakiś z czułością 10. Moim zdaniem one są jakieś trefne.Nadal za mało hormonu??
Prawie nic nie widać;( to w dniu spodziewanej @ był bardziej widoczny niż teraz No tylko ze testy różnych firmNadal za mało hormonu??
Hahah wchodzisz do apteki a tam juz uszykowana siatka z testami [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja już w pewnym momencie testy tylko na allegro zamawiałam albo w jakiś aptekach czy drogeriach gdzie widza mnie po raz pierwszy[emoji16]
To razem rozpoczynamy nowy cykl bo u mnie tez @ zawitala a miala byc jutro.Tak dalej pojdzie zostane na tym forum sama...do mnie zawitala dzis @ ...punktualnie jak w zegarku.. ja tam juz powoli trace nadzieje na zostanie mamą [emoji52]
U mnie dzis.. wiec przychodzi jak w zegarku cholerna małpa [emoji12]To razem rozpoczynamy nowy cykl bo u mnie tez @ zawitala a miala byc jutro.
Wiec ten cykl musi byc naszU mnie dzis.. wiec przychodzi jak w zegarku cholerna małpa [emoji12]
Innej opcji nie ma [emoji13] idealnie na wiosnę [emoji6]Wiec ten cykl musi byc nasz