reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To jeszcze nie masz się co załamywać [emoji8] z synem zaszłam w ciążę w 13cs.
W końcu i Wam się uda :*
Jak to mój mąż mówi: wpaść jest łatwo, a zajść w ciążę ciężko.
To też się naczekalaś [emoji54] Dokładnie tak jak mówisz hehe pewnie prędzej by było jakbyśmy nie planowali [emoji12] dzięki [emoji8][emoji8]

To też się naczekalaś [emoji54] Dokładnie tak jak mówisz hehe pewnie prędzej by było jakbyśmy nie planowali [emoji12] dzięki [emoji8][emoji8]
Mi z synem udało się dopiero jak 'odpuscilam'. Teraz w sumie podobnie. Tylko 3cs. Oczywiście testy owu robiłam, seks że tak powiem z zegarkiem w ręku. Ale od owu zajmowałam głowę czym popadnie żeby tylko starać się nie myśleć czy się udało. Stres w końcu też źle wpływa. to objawy zagnieżdżania zaczęły się 8 dni przed terminem@ [emoji23][emoji23]
Także zarażaj się fluidkami, może jakaś romantyczna kolacja i wieczór z mężem (nawet w dni niepłodne :p) tak żebyście się sobą nacieszyli i trochę się zrelaksowali :* trzymam kciuki! :*

To jeszcze nie masz się co załamywać [emoji8] z synem zaszłam w ciążę w 13cs.
W końcu i Wam się uda :*
Jak to mój mąż mówi: wpaść jest łatwo, a zajść w ciążę ciężko.
U mnie w 19 cs zaskoczyło i to pierwsza ciąża, no ale nie wiadomo narazie jak się to wszystko potoczy. Czekamy :oops: jeśli mogę coś doradzić to ja stosowałam żel conceive plus (3cs) i w tym 3cs akurat strzeliłam taka dawkę żelu do środka i widocznie zadziałało :happy2:

Mi z synem udało się dopiero jak 'odpuscilam'. Teraz w sumie podobnie. Tylko 3cs. Oczywiście testy owu robiłam, seks że tak powiem z zegarkiem w ręku. Ale od owu zajmowałam głowę czym popadnie żeby tylko starać się nie myśleć czy się udało. Stres w końcu też źle wpływa. to objawy zagnieżdżania zaczęły się 8 dni przed terminem@ [emoji23][emoji23]
Także zarażaj się fluidkami, może jakaś romantyczna kolacja i wieczór z mężem (nawet w dni niepłodne :p) tak żebyście się sobą nacieszyli i trochę się zrelaksowali :* trzymam kciuki! :*
Dzięki bardzo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] pewnie trzeba odpuścić i zajac głowę czym innym [emoji6] a Tobie życzę szczęśliwego rozwiązania [emoji8]

reklama
Do góry