To jeszcze nie masz się co załamywać [emoji8] z synem zaszłam w ciążę w 13cs.Zaczynam 9
W końcu i Wam się uda :*
Jak to mój mąż mówi: wpaść jest łatwo, a zajść w ciążę ciężko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze nie masz się co załamywać [emoji8] z synem zaszłam w ciążę w 13cs.Zaczynam 9
To też się naczekalaś [emoji54] Dokładnie tak jak mówisz hehe pewnie prędzej by było jakbyśmy nie planowali [emoji12] dzięki [emoji8][emoji8]To jeszcze nie masz się co załamywać [emoji8] z synem zaszłam w ciążę w 13cs.
Mi z synem udało się dopiero jak 'odpuscilam'. Teraz w sumie podobnie. Tylko 3cs. Oczywiście testy owu robiłam, seks że tak powiem z zegarkiem w ręku. Ale od owu zajmowałam głowę czym popadnie żeby tylko starać się nie myśleć czy się udało. Stres w końcu też źle wpływa. to objawy zagnieżdżania zaczęły się 8 dni przed terminem@ [emoji23][emoji23]To też się naczekalaś [emoji54] Dokładnie tak jak mówisz hehe pewnie prędzej by było jakbyśmy nie planowali [emoji12] dzięki [emoji8][emoji8]
Zostaniesz na pewno!!! ;*Tak dalej pojdzie zostane na tym forum sama...do mnie zawitala dzis @ ...punktualnie jak w zegarku.. ja tam juz powoli trace nadzieje na zostanie mamą [emoji52]
U mnie w 19 cs zaskoczyło i to pierwsza ciąża, no ale nie wiadomo narazie jak się to wszystko potoczy. Czekamy jeśli mogę coś doradzić to ja stosowałam żel conceive plus (3cs) i w tym 3cs akurat strzeliłam taka dawkę żelu do środka i widocznie zadziałałoTo jeszcze nie masz się co załamywać [emoji8] z synem zaszłam w ciążę w 13cs.
Dzięki bardzo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] pewnie trzeba odpuścić i zajac głowę czym innym [emoji6] a Tobie życzę szczęśliwego rozwiązania [emoji8]Mi z synem udało się dopiero jak 'odpuscilam'. Teraz w sumie podobnie. Tylko 3cs. Oczywiście testy owu robiłam, seks że tak powiem z zegarkiem w ręku. Ale od owu zajmowałam głowę czym popadnie żeby tylko starać się nie myśleć czy się udało. Stres w końcu też źle wpływa. to objawy zagnieżdżania zaczęły się 8 dni przed terminem@ [emoji23][emoji23]
Także zarażaj się fluidkami, może jakaś romantyczna kolacja i wieczór z mężem (nawet w dni niepłodne ) tak żebyście się sobą nacieszyli i trochę się zrelaksowali :* trzymam kciuki! :*
Dzięki :* trzymaj kciuki 13 sierpnia wtedy czeka mnie CC [emoji23]Dzięki bardzo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] pewnie trzeba odpuścić i zajac głowę czym innym [emoji6] a Tobie życzę szczęśliwego rozwiązania [emoji8]
Bede 3mac!!!!!!Dzięki :* trzymaj kciuki 13 sierpnia wtedy czeka mnie CC [emoji23]
Wspolczuje mdlosci. Ja pamietam ze w ciazy z synem do 5 miesiaca wymiotowalam:/
O Jezu współczuję. Ja w pierwszej ciąży do 16 tv, teraz 14tc. Ale u mnie leki przeciwwymiotne bo inaczej się nie dało...Ja jestem teraz w 5 tym miesiącu i dalej wymiotuję, już nawt nie liczę, że to minie ;p przyzwyczaiłam się - już nawet mam pastę i szczoteczkę do zębów w pracy ;p