reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny czy to możliwe że 4 dni po owulacji mogę mieć jakieś objawy ciąży?
Nigdy nie słyszałam o tak wczesnych objawach ciąży, ale kto wie... trzymam kciuki by się przypuszczenie sprawdziło.

Ja umieram pół dnia na senność a drugie pol na ból głowy. Zepsuła nam sie pralka i musieliśmy kupic nowa. I przywiozą ja dopiero w środę popołudniu :/ ech. Już widzę ta stertę prania po weekendzie i moich chłopakach...

reklama
Dziewczyny czy to możliwe że 4 dni po owulacji mogę mieć jakieś objawy ciąży? A dokładniej kawa od wczoraj ma dziwny gorzkawy smak a jest przygotowywana jak zawsze, bolą mnie sutki i przez 2 dni bolało podbrzusze jak na @...nie wiem tylko czy sobie po prostu tego nie wmawiam:dry:....do @ 9 dni:oo2:

Raczej niemożliwe, bo prawdopodobnie nie było jeszcze zagnieżdżenia. Ale trzymam kciuki żeby te objawy wróciły za jakiś czas:)

Masz farta ze rodzisz później następnym razem napewno zrobię wszystko żeby końcówka ciazy nie przypadala na lato człowiek się wykańcza Boże ile ja mam lodów zjadle A potem ta dupka rośnie [emoji23] ogólnie cala ciąża bez objawów typowe zachcianki cipsy z jogurtem [emoji1] A teraz zgaga często lapie mnie chęć na wymioty poce się jak chłop na budowie 3 zimna prysznice na dzień wody do 3 L dziennie a do tego kompoty i kawa
Kochana ja druga ciąża z terminem na lato i wolę to lato niż jak moja przyjaciółka środek zimy.

Jak ja bym chciała mieć zachcianki!!nie mam apetytu a ciągle mdłości mnie męczą i muszę coś jeść bo jest gorzej. Oczywiście mogę najlepiej zjeść jakiegoś fast fooda [emoji23]
Wyobraź sobie że ja dwie ciąże nudności 24/7 i wymioty [emoji23] w obu ciążach kończyło się lekami przeciwwymiotnymi [emoji23] w pierwszej ciąży przeszło wszystko po 16tc. Teraz koło 14tc ale do tej pory mięsa jem niewiele. Obie końcówki przy upałach [emoji23] a już myślę że za 4 lata znów chce ciążę z terminem na lato ale fajnie by było koło czerwca :D syn jest z 20 lipca, córka termin CC 13 sierpnia :)

Dziewczyny czy to możliwe że 4 dni po owulacji mogę mieć jakieś objawy ciąży? A dokładniej kawa od wczoraj ma dziwny gorzkawy smak a jest przygotowywana jak zawsze, bolą mnie sutki i przez 2 dni bolało podbrzusze jak na @...nie wiem tylko czy sobie po prostu tego nie wmawiam:dry:....do @ 9 dni:oo2:
mogą to być jakie zmiany chormonalne po owu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry