Irenka, ale przecież hcg jest produkowany właśnie po zagnieżdżeniu wiec ono musialo się już odbyć. Zobacz, ja miałam pierwsza betę na podobnym poziomie i w tym czasie takie bóle brzucha jak na @. Teraz na dupki i luteinie brzuch praktycznie w ogóle nie boli, czadem tylko. Kati pierwsza betę miała na poziomie zaledwie 9. Myśl pozytywnie. Maleństwo w Tobie rośnie i koniec kropka. Poza tym jeszcze jedno Ci powiem odnośnie Twoich obaw, ze może z maleństwem jest coś nie tak i na sile je zatrzymasz. Otóż nie.. na tym etapie, wczesnej ciąży organizm działa na zasadzie wszstko albo nic i uszkodzone komórki zastępowane są nowymi... potem dopiero to się zmienia. Okresu nie masz, beta pozytywna, bo pozytywna, poki jej nie powtórzyłam sam poziom nie ma znaczenia, liczy się przyrost. Jesteś wspomagana progesteronem, wiec jest dobrze.
Mam nadziej, ze u Ciebie tez jest taka piękna pogoda. Uśmiechnij się, odetchnij i się ciesz, ze rozwija się w Tobie nowe życie. Poza tym, jest to Wasza pierwsza ciąża to już wiesz na pewno, ze oboje jesteście płodni a to naprawdę baaaaaaardzo dużo. Także... uszy do góry i cieszymy się a nie zamartwiamy... [emoji846]