reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Boże.. Dziewczyny to normalne? Właśnie patrzę tak i pierwszy raz widzę u siebie tak mocno widoczne żyły, mocno to za mało powiedziane ;o ch*lernie widoczne ;oooo Przez cały brzuch przechodzą i mam tak użylnione piersi, strasznie rzuca sie w oczy...moze to przed okresem? Ale aż tak ;oo
Mi tak w ciąży powychodziły. Ale nie na samym początku. Tylko kilka tygodni później

reklama
Witam sie w 27dc a 13dp. Czekam teraz ino na @ i bede zaczynac 4 cykl po operacji. Kubel zimnej wody wylany zostal mi na glowe.

Załączniki

• 20180616_075905.jpg
    20180616_075905.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 136
Troche mi przykro:( Myslalam ze w 2 ciaze uda mi sie za 1 razem jak z synkiem a tu w sumie juz rok staran mija:(
@Kasienka3b my sie o 1 ciąże staraliśmy 1 rok i 7 mcy, teraz jak „chyba się udało” (nadal @ brak- beta wyszła 22,6) to i tak jest niepewność bo za wcześnie byłam na wizycie...:( jak narazie biore dupka i czekam na kolejna betę w poniedziałek.

Troche mi przykro:( Myslalam ze w 2 ciaze uda mi sie za 1 razem jak z synkiem a tu w sumie juz rok staran mija:(
Ważne że już byłaś w ciąży to wiadomo że płodna jesteś więc zaskoczy pewnie niedlugo[emoji6]ja np byłam pewna że nie mam owulacji przez długie cykle. Raz poszłam na monitoring i niby była i dałam sobie spokój. Odpuściłam zaczęłam brać ovarin.

reklama
Do góry