reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gdzie byliście? Mój byl w Bocianie i nie narzekał na brak intymności, ale sama sytuacja go stresowała. Ale wyniki wyszly Wam w normie? Interpretował Wam ktos te wyniki?
To klinika w moim mieście, nie żadna sieć czy coś w tym stylu, ale polecił mi ja mój ginekolog... Zestresowali mi męża maxymalnie. Nawet nie biorę tych wyników pod uwagę. Nikt nam ich nie analizował. Są normy podane na wyniku. W internecie można dużo poczytać. Zobaczymy jaki będzie kolejny wynik.
A jak tam u was wyniki? Mam nadzieję, że dobre?

reklama
Witajcie dziewczyny.
Słuchajcie potrzebuje porady czy coś podobnego.
Podczas stosunku z moim Mężczyzna gdy on chce no wiecie ( nie pisze wprost bo może komuś się nie spodobać) czuje tak ciasno czy to normalne? Dziś u lekarza byłam i przepisala mi tabletki żeby zapobiec porodowi przedwczesnemu..

Boże.. Dziewczyny to normalne? Właśnie patrzę tak i pierwszy raz widzę u siebie tak mocno widoczne żyły, mocno to za mało powiedziane ;o ch*lernie widoczne ;oooo Przez cały brzuch przechodzą i mam tak użylnione piersi, strasznie rzuca sie w oczy...moze to przed okresem? Ale aż tak ;oo

Dzień dobry dziewczyny. Ja już od 4:00 na nogach. Niestety trzeba weekend spędzić w pracy :(
Temperaturka zmierzona - 36,91 ciut w dół, ale nie jest to jakiś znaczny spadek.

Spokojnego dnia Wam życzę. A tym, które testują, zdania pozytywnie na II kreski :)

reklama
Witajcie dziewczyny.
Słuchajcie potrzebuje porady czy coś podobnego.
Podczas stosunku z moim Mężczyzna gdy on chce no wiecie ( nie pisze wprost bo może komuś się nie spodobać) czuje tak ciasno czy to normalne? Dziś u lekarza byłam i przepisala mi tabletki żeby zapobiec porodowi przedwczesnemu..
Normalne. W ciąży jest wszystko mocniej ukrwione i 'nabrzmiałe'. A dlatego leki na zapobieganie przedwczesnemu porodowi ? Masz jakieś oznaki i ryzyko porodu przedwczesnego?

Do góry