Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dopiero w dniach spodziewanej miesiączki, nie przez lek. Dupka biore od 2 dni i właśnie mniej bolaPiersi mogą być wrazliwsze już po pierwszej dawce lęku mamy różne organizmy i różnie reagują u mnie bul pierś pojawił się 8 dni po owu zrobiły się spuchniete to była pierwsza oznaka ciazy myślę że to dobrze wrozy
3mam kciuki by nie przyszla @Witajcie, ja już jestem po owulacji oraz po owocnych staraniach z mężem o dzidziutka za 10 dni termin @, oby nie przyszedł...
Mogą być bliźniaki, ale z jednego też się będę cieszyć.Może blizniki ustrzelisz powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]
3mam kciuki by nie przyszla @
TakKasia, testujesz jutro? [emoji846]